Ugens program på skriveskolen

Forfatterskabets skriveskole hedder ritemore.

Her er masser af skriveøvelser, inspiration og fornyet skriveglæde.

Glem alt om mådehold, sure citroner og jantelov, mens vi sørger for at dine ord tager på i vægt.

Forfatterskabets skriveskole startede i 2015, og ALLE kan deltage, uanset om man skriver digte, fantasy, erotik, noveller, gysere, nyhedsbreve eller blogindlæg.

Her er ingen stress: du deltager i dit eget tempo.

Du har rig mulighed for at passe deadlines med arbejde, børn, familie og venner, mens du bliver bedre til at skrive og kommer tættere på forfatterdrømmen.
skriveskole2

Forfatterskabets skriveskole er et online univers, hvor du finder tips og tricks til at komme fra ide til færdig bog. Allerede nu er der mere end 200 guides, tjeklister, indlæg,  artikler og skabeloner, som du kan frit kan bruge.

HVORNÅR ER SKOLEN?

Der er ikke faste timer på skolen, men der sker noget nyt hele tiden. Dels på hjemmesiden og dels i vores facebookgruppe. Hvor meget du deltager er helt op til dig.

Alle elever modtager hver fredag et nyhedsbrev, der opsummerer ugens begivenheder og linker til artikler og øvelser. På den måde går du aldrig glip af noget, selvom du har været fraværende et par dage.

Netværk
Du får adgang til en lukket facebookgruppe med andre forfatterspirer, bloggere og bogstavelskere. Der er både nybegyndere og folk som har fået udgivet flere bøger. Nogle skriver digte, krimier eller erotik. Andre skriver fagbøger eller drømmer om at tegne og skabe børnebøger. Skriveskolen er for alle.

Mandagsmotivation
Vi starter ugen med et citat, som inspirerer og motiverer. 

Det sidste, der visner på en rose, er hendes torne. Billedet er lidt flabet, men man fornemmer en falmet skønhed, som omverdenen let risikerer at stikke sig på. Fortids pragt forvandlet til bitterhedens dragt.

Læseren skal forstå dine ord og se billederne for sit indre blik. Bøger har eksisteret længe før der nogensinde var tænkt på film, og gode tekster kan stadig noget andet og mere end streaming-tv på fladskærmen.

Tirsdag: ugens artikel
Hver uge går vi i dybden med et nyt emne. Det kunne være en guide til at vælge bogens rette forside kunsten at læse korrektur eller udfordringen med at finde et forlag. I dette eksempel giver vi gode råd om skriveblokering.
Klik her for at læse mere om skriveblokering

Onsdag: ugens gæsteblogger
Hver uge interviewer vi en gæsteblogger. Det er folk fra branchen, forfattere, forlag, oversættere, grafikere og andre med relevans for skriveskolen. Et godt eksempel er journalist Mette Bau, som hjælper forfattere til at få deres bog i medierne.
Klik her for at læse mere Mette Bau

Torsdag: forfatterportræt
Hver uge tegner vi et portræt af en forfatter, som har sat sit mærke på det litterære landkort. Det er både danske og udenlandske, nulevende og afdøde, kendte og mindre kendte. I dette eksempel fortæller vi om Arthur Conan Doyle, manden bag alletiders største detektiv Sherlock Holmes.
Klik her for at læse mere om Arthur Conan Doyle

Fredag: ugens skriveøvelse
Hver uge modtager du en ny skriveøvelse, som udfordrer dine skriveevner. I dette eksempel skal du lege med tanken om hvordan verden ser ud om 100 år. Som elev har du fuld adgang til samtlige skriveøvelser vi har lavet.
Klik her for at spole tiden 100 år frem

Lørdag: ugens boganbefaling
Hver lørdag skriver vi om en bog som har en helt særlig plads på vores boghylde. Her kan du læse om både kendte og mindre kendte forfattere, som har sat litterære aftryk i vores sind.

Søndag: SoMe Sunday
Vi anbefaler en blog, instagramprofil eller facebookside, som beskæftiger sig med litteratur. Det er din mulighed for at åbne døren til nye litterære universer og blive inspireret.

Skriv til os
Du er selv med til at præge skriveskolen. Dels ved at indsende dine tekster, så dine klassekammerater kan læse og kommentere. Dels ved at skrive til os med spørgsmål. I hele skolens forløb sidder vi klar ved tasterne med personlig rådgivning og gode svar.
Klik her for at sende os dit spørgsmål 

Ja tak!

Skriveskolen er lige mig.

Jeg vil gerne bestille et helt års adgang til skriveskolen for kun 499,- 

 

6 thoughts on “Ugens program på skriveskolen

  1. Hej. jeg deltog sidste år på et 21 ugers forløb på Vesterbro Forfatterskole. Det var virkelig godt og givende. Inden jeg eventuelt køber adgang til et kursus hos jer, vil jeg spørge, hvordan med feedback på det, man skriver. Er det tilfældigt i forhold til, hvem der lige gider at læse den og den uge, eller hvordan er det? Kh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.