Pas på dovendyret

Vi udsender nyhedsbreve til håbefulde forfatterspirer. Det er gratis at modtage og nyhedsbrevet indeholder en blanding af skriveøvelser, tips, links og gode råd til at få gjort forfatterdrømmen til virkelighed. Eller det gør det normalt. Men i starten af marts prøvede vi noget nyt. Der kom kant på kommunikationen. Vi ruskede op i folk.

For bedre at forstå bringer vi her hele nyhedsbrevet:

Så er det nu, dit dovendyr!

Du har jo for hulan meldt dig til dette nyhedsbrev for at gøre noget ved dine tekster. Så hvad venter du på?

Lige nu kan du prøve skriveskolen i 8 uger for kun 99,-

Ja, du læste rigtigt. 99 kroner for 8 ugers skriveskole. Det svarer jo bare til et par kopper cappuccino på en trendy cafe.

Vi har lavet denne ultralave intropris for at ALLE kan være med. Så drop nu de dårlige undskyldninger og kom og skriv med os!

Vi skriver det lige igen – 8 uger for 99 kroner. Det er ren foræringspris og du må simpelthen ikke snyde dig selv for denne mulighed.

Hvis du virkelig mener det seriøst med dine ord, så gør du noget ved det. Lige nu. Ikke i morgen. Ikke om en uge. Men LIGE nu!

Vi har skrevet mere end 30 bøger og en ting er vi 100% sikre på. INGEN er nogensinde blevet forfatter uden at skrive!

Så hvad venter du på? Prisen bliver aldrig lavere og tidspunktet har aldrig været bedre!

Det tager kun 2 minutter at bestille adgang lige her så giver vi fuld adgang helt frem til 1. maj.

Vi vil så gerne hjælpe. Men DU skal tage det første skridt. Det kan vi ikke gøre for dig. Vis os at du vil – så hjælper vi dig videre på rejsen. Det lover vi.

Med allerbedste hilsener

Søren & Morten Ellemose

———————————
Sådan var ordene i nyhedsbrevet.

Og nu til effekten. Vi oplevede dobbelt så mange frameldinger som vi plejer på et nyhedsbrev. Og modtog også et par svar fra læsere, som var blevet stødt af vores opråb.

Men – og det er mindst lige så vigtigt – vi modtog også en række søde mails, fra læsere, som havde set de gode intentioner bag mailen og var blevet motiveret til at gøre noget ved det.

Og vores skriveskole handler i høj grad om ord og effekten som ord har på læserne. Ord betyder noget.  Og vi modtog 5 gange så mange tilmeldinger til skolen, som vi plejer med et normalt nyhedsbrev.

Er det en opfordring til at provokere i hver eneste nyhedsbrev? Nej. På ingen måde. Man skal aldrig provokere, bare for at provokere. Men det var relevant i vores situation, fordi skriveskolen kræver en aktiv indsats fra deltagerne. Man kan ikke bare nøjes med at være passiv medlem på en nyhedsbrevsliste. Vi mistede en del modtagere på denne kampagne. Fair nok. Til gengæld rykkede vi en del andre tættere på deres drøm. Og det er derfor vi har lavet skriveskolen.

Tak fordi du læste med. Og skulle du have lyst til at modtage nyhedsbreve (med og uden provokationer) så er du altid velkommen til at gøre en forskel for dine ord lige her