En ganske særlig mail


Vi modtager mange mails hver eneste dag.

Det er en del af den digitale tidsalder, at indbakken flyder over. Ofte får vi mere end 100 mails om dagen.

Der skal noget til for at blive husket. Men lige præcis denne mail glemmer vi ikke foreløbig.

Det elektroniske brev er fra Line Sølvhøj, som i denne uge debuterer med romanen “Vingebarn”.

Hendes ord rørte os dybt.

De er nemlig en fantastisk påmindelse om hvorfor vi selv skriver og hvorfor vi hjælper andre med at indfri forfatterdrømmen.

Vi har fået lov at bringe mailen.

Kære Morten og Søren

I dag har været en kæmpestor dag for mig. Jeg vågnede op i morges og tænkte på, hvor sindssygt det er, at min debutroman udkommer i denne uge. Det er en drøm, der går i opfyldelse, intet mindre.

Jeg har leget forfatter, siden jeg lærte at skrive. Som barn skrev jeg små historier på foldet papir og lavede mit eget bibliotek i en skotøjsæske, som familien kunne komme og låne fra. Jeg har afleveret stile i skolen, men skrevet mange flere for sjov ved siden af. Gennem hele mit liv har jeg dannet sætninger i mit hoved, som hørte hjemme i en bog. Jeg har været forfatter i hjertet hele mit liv, men i denne uge bliver jeg det også på papiret. Det er takket være jer.

Jeg var hamrende nervøs, da jeg sendte mine første kapitler afsted til jer for snart to år siden, og jeg glemmer aldrig de ord, Morten skrev tilbage:

”Du skal ikke være urolig. Jeg skulle kun bruge 15 linjer til at se dit talent 🙂 Det skal nok blive godt!”

Det blev godt, og det gjorde det takket være jer! TAK for at have troet på mig fra start af. Det er ingen hemmelighed, at jeg sad på bænkrækkerne til jeres kurser og drømte om at komme til at udgive hos jer … I ville gerne være de forfattere, I selv havde brug for at møde for mange år siden. I har klart været de forfattere, jeg har haft brug for at møde.

Jeg elsker jeres ærlighed – både hvad angår forfatterlivet generelt og min bog. ”Vingebarn” blev så meget bedre, da I fortalte mig om alt det, der ikke fungerede i den – det, der skulle strammes op, uddybes, forlænges og tænkes om igen. I har på allerbedste vis klædt mig på til, at jeg kan og tør sende min roman ud i verden.

Alligevel endte jeg med at storturde, da jeg modtog pakkerne med bøgerne i dag. Jeg mener det. Det betyder alverden for mig. Det er den største og vildeste løn, jeg nogensinde har fået for et stykke arbejde, jeg har lavet. Tak for det og tak for jer. Virkelig mange tak.

Vi blev rørt til tårer af Lines ord. Og vi er meget stolte over, at hun betroede udgivelsen af sin bog til os.

Sådan en mail er fantastisk løn at få, når man har fået lov at agere fødselshjælper til en bog. 

Du kan læse mere om Line lige her 

Og du kan købe romanen “Vingebarn” lige her

Hvis du sidder med drømmen om at skrive en bog, så start med at sende os en mail

Måske bliver det din mail, som rører os til tårer igen 🙂

Tak fordi du læste med.

Annoncer