Hvem fxck er jeg?

Hvem fxck er jeg

Syv noveller. Syv forskellige historier. Syv komplicerede og interessante problemer, hvor spørgsmålet ”hvem fxck er jeg?” stilles.

I en verden, der altid forandrer sig, og hvor sociale normer altid spiller ind, er det aldrig let at finde ud af, hvor man hører til.
Novellernes hovedpersoner befinder sig i problematiske kriser, hvor identiteten og modet til at være sig selv sættes på prøve. Livet er ikke altid farverigt og at skille sig ud fra mængden er ofte en ensom ting at gøre, men hvis vi alle er forskellige, hvorfor er nogle så tvunget til at stå alene?
Hvem fxck er jeg? er en novellesamling, der bringer det svære, komplicerede liv i forskellige tidsaldre til lys. Både seksualitet, mentale sygdomme og voldtægt tages op.

Om forfatteren

Anne Thode Thyssen (f. 2000) debuterer med Hvem fxck er jeg? Novellesamlingen kaster lys over svære emner, som selv i vores moderne verden stadig bliver set skævt til.

Bogen i medierne

Artikel på bogmarkedet.dk

⭐⭐⭐⭐⭐ “Det må jeg give dig! du er 21 år og debuterede lige med den her bog! Kæmpe tillykke, så stærkt godt, jeg sad med både tårer i øjnene, vrede, kærligheds følelse og nikkende anderkendende, da der var mange steder, jeg kunne genkende, både fra mig selv og igennem de mennesker jeg har mødt i mit liv.” Marion Kielskov, Goodreads

⭐⭐⭐⭐ “… skriver i et sprog, der er beskrivende, farverigt, og luller læseren ind i historien, hvor man nærmest kommer til at være fluen på væggen.” Malokobooks

⭐️⭐️⭐️,5/5 “… a story about not feeling good enough and have this voice in your head that keep telling you that no matter what you do, its never good enough.” Maja Brixley, Goodreads

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Novellerne var smukt skrevet, og jeg kan sætte mig ind i de forskellige personers tanker i handlingerne, og jeg sad faktisk med en følelse af, at flere af novellerne sagtens kunne have varet en helt roman, hvor man gik endnu mere i dybden, for jeg sad med en øv følelse bagefter, fordi jeg ville have mere, da historierne sluttede. Bogen har fortjent 5 store stjerner fra mig, for godt forfatterskab, og med handlinger, som fortjener at komme frem i lyset.” Annemette Caspersen.


KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS MOFIBO

 

Annoncer