Jagten på Judaskoden

Makkerparret Anne Krøjgaard og Louise Jensby arbejder til dagligt som journalister i virksomheden NewsRoom.

Begge har en stor kærlighed til det skrevne ord og en dyb interesse for historie. De har medvirket i og udgivet flere publikationer inden for forskellige genrer.

Jagten på Judaskoden er deres første fælles udgivelse.

Bogen er første selvstændige bind i spændingsserien om den danske arkæolog Helena Holm og den græske livvagt Eduardo Andes.

Om bogen

Arkæologen Helena Holm er inviteret til Konserveringscenter Vejle for at kigge med bag kulisserne, mens eksperter arbejder med et sensationelt fund af en mystisk kobberrulle. Men inden Helena når frem, bliver en konservator fundet dræbt med en ildevarslende besked på brystet.

Kort efter deltager Helena i et udgravningsprojekt i Qumran, hvor teamet finder lertavler med de samme mystiske symboler som dem på kobberrullen.

Da en vagt på udgravningen bliver myrdet, drager Helena sammen med livvagten Eduardo ud for at opklare forbindelsen mellem kobberrullen fra Hammerum og lertavlerne fra Qumran.

Rejsen bringer dem til både Kairo, Petra, London og Masada, men nogen følger hvert skridt, de tager. Nogen som ønsker, at sandheden ikke kommer ud …

Bogen i medierne

Artikel i Ikast-Brande nyt

⭐️⭐️⭐️⭐️ “Er man som mig vild med historie, Indiana Jones og Robert Langdon, så kan dette mysterium noget. Vi er med Helena på arbejde, sammen med hendes kollegaer, hvor en opdagelse helst skal holdes hemmelig – hvilket i denne sag er af yderste vigtighed. Som læser skal man huske på, at dette er et mysterium – hvilket betyder at i lige denne bog, har vi hele tiden en bagmand, der styrer slagets gang. Selve plottet er tænkt igennem, og har udgangspunkt i en virkelig udgravning fra Danmark.” Jannis læseverden

“Læs bogen for at få et spændende indblik i arbejdet som arkæolog, men hvor tingene absolut ikke går som planlagt. Bogen er virkelig spændende, og det er ikke en bog hvor man som læser kan gætte sig til hvad der sker eller hvad sandheden, som ikke må komme frem, egentlig er.” Regitze Thomassen, Instagram

 

 

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

FIND E-BOGEN HER

FIND EBOGEN PÅ MOFIBO

FIND EBOGEN PÅ EREOLEN

FIND EBOGEN PÅ NEXTORY

FIND EBOGEN HOS BOOKMATE

FIND EBOGEN HOS BOOKBEAT

KØB EBOGEN HOS FORLAGET

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG.DK

KØB EBOGEN HOS TALES.DK

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB EBOGEN HOS SAXO

 

KØB EBOGEN HOS BOG & IDE

FIND LYDBOGEN HER

Kommer snart …

Annoncer