Forfatterdrømme – Sådan udgiver du bogen

Hvordan kommer du ind på et forlag?

Hvor let er det at udgive selv?

FORFATTERDRØMME – Sådan udgiver du bogen er til dig, som vil finde den rette måde at udgive dit manuskript på.

Bogen ser på det danske bogmarked, hvor traditionelle forlag, medudgivere og selvudgivere markant har forøget dine muligheder for at blive forfatter.

Læseren får et unikt indblik i processen fra den første henvendelse til et forlag og helt frem til den færdige bogs udgivelse. Bogen giver indsigt i arbejdet med formatering, layout og produktion af både trykt bog, e-bog og lydbog. En uundværlig guide til alle forfatterspirer, der drømmer om at blive udgivet.

OM FORFATTERNE

Søren og Morten Ellemose (f. 1972) har tilsammen skrevet 45 bøger. I 2015 etablerede de Forlaget Forfatterskabet.dk samt skriveskolen Forfatterdrømme, der har haft mere end 1.500 elever. Erfaringer fra forlaget og skriveskolen samles nu i en serie af fire bøger, der tilsammen guider fra den spæde idé til den færdige bog.

OM SERIEN I  MEDIERNE

“Jeg får bare lige lyst til at lade jer vide, at jeg elsker alt ved denne bog. Størrelsen, tyngden, billederne/grafikken og de overskuelige tekster. Jeg elsker også det faktum, at jeg er i gang med at gøre noget ved mine drømme, når jeg arbejder med bogen. Jeg er taknemlig for at modtage den, så tusind tak. Kh Anja”.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Saxo

 “Tvillingerne har virkelig givet den fuld gas denne gang, med kvalitet, farver, billeder, illustrationer. Der er ingen tvivl om, hvor meget hårdt arbejde der er lagt i dette smukke pragteksemplar. Det gør altså, at man sætter endnu mere pris på indholdet.
Jeg har allerede lavet “Hvorfor skriver du?” øvelsen og indrammet den, og har også allerede fået en masse skriveidéer.
🥳
Noget som kunne være bedre ved bogen
🤷🏼‍♀️: Jeg er ikke i tvivl om, som i slet ikke, at denne bog ville kunne hjælpe enhver forfatter eller skriveglade person, og deri gør bogen præcis det, den skal.”
⭐️⭐️⭐️⭐️
sstrangereads, Instagram

“Forfatterdrømme, 101 skriveøvelser” er et skattekammer af skriveopgaver, der appellerer til både nybegyndere og erfarne forfatterspirer. Øvelserne er udformet således, at de kan tackles uanset skriveerfaring. ✒️
Bogen præsenterer sjove, tankevækkende og inspirerende opgaver, der sigter mod at finjustere og udvikle dine skrivefærdigheder. Layoutet er indbydende med betagende billeder, høj kvalitet og velgennemtænkte illustrationer. Papirkvaliteten tilfører en ekstra dimension til læseoplevelsen. Sproget er lettilgængeligt, og skriveøvelserne præsenteres på en enkel og forståelig måde. 📖
Vi kender alle de bøger, der nærmest skriger “læs mig!” eller “rør ved mig!”, hver gang du ser på dem. Lige præcis sådan en bog er denne. 🙌
livetpaaolof, Instagram
“Da jeg modtog denne bog, tænkte jeg, det bliver da piece of cake at lave de skriveøvelser, der er heri. De virker virkelig nemme og overskuelige, men jeg kom i den grad til kort. Det er langt sværere end, man umiddelbart skulle tro. Jeg er måske igennem 50 af øvelserne, og jeg er virkelig imponeret. Det er i den grad en fed måde at få mere øvelse på. Desuden er bogen nem og overskuelig at komme i gang med. Og øvelserne er faktisk ret nemme at forstå, noget andet er at få sine egne ord ned på skrift.
Jeg har fået mange timer til at gå med at skrive og skrive, og jeg glæder mig til endnu flere timer i selskab med 101 skriveøvelser.”
Sara Christensen, Instagram
Sikke en glæde den her er, har virkelig savnet en som den her bog, der går ind og giver idéer og redskaber til skrivestile og sætter tanker i gang på, hvordan man skriver og bliver bedre til det. Den kan give glæde til mange skrive glade mennesker, den er så meget værd at dele. Det er ikke sidste gang, at den kommer ned fra hylden, for man kan ikke øve sig nok. Tak for den her skønhed.”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Marion Kielskov, Goodreads
“Som forfatterspire er den perfekt til at udfordre og udvikle mine skrivekompetencer🗒🖋
De bundne skriveøvelser tvinger mig til at udfordre min kreativitet og jeg får produceret nogle historier, som jeg ikke troede jeg havde fantasi til 🤩
Sjovt og lærerigt🥳 kan kun anbefales til alle der bare vil skrive og udtrykke sig på skrift – uanset genre og formål🙌 Maria Nyhus, Instagram
“Hvis du overvejer eller allerede ved, at du måske gerne vil slå dine vinger ud som flyvende forfatter, så er denne bog et must-have. Der er så mange “aha” og “nåå ja” oplevelser at hente her, som er uundværlige, når man kaster sig ud i forfatteruniverset.” Maria Nyhus, Instagram

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS BOG&IDE

KØB BOGEN PÅ BOGREOLEN.DK

KØB EBOGEN HER

KØB EBOGEN HOS FORLAGET

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG.DK

KØB EBOGEN HOS TALES.DK

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB EBOGEN HOS SAXO

KØB EBOGEN HOS BOG & IDE

KØB EBOGEN PÅ BOGREOLEN.DK

Annoncer