Dannelsesaar

Dannelsesaar

Freya rejste til Sri Lanka, Vietnam og Hawaii, hvor hun fik sit hjerte knust. Det knuste hjerte startede en manisk tilstand, hvor hun begyndte at skrive og stoppede med at sove og spise.

Det førte til en akut psykose og tvangsindlæggelse på en lukket psykiatrisk afdeling. Det førte også til psykotiske tekster med tanker om kærlighed og vrede.

Rejsen, hjertesorgen, psykosen og tvangsindlæggelsen var begyndelsen på en indre rejse.

En indre rejse, som hun tager læseren med på ved at skabe et refleksionsrum med plads til forståelse og udvikling.

DANNELSESAAR er et opråb om, at psykisk sygdom kan ramme alle, og at de, som bliver ramt, ej er svage, men blot uheldige. Lige så uheldige som dem, der brækker en arm eller en fod.

Bogen er en samling af psykotiske skriv, rejsebreve, refleksioner, digte og selvrefleksionsøvelser.

 

Om forfatteren

Freya Gram Olsen (f. 1999) er fra en sportslig og kreativ familie. Hun er triatlet, aspirerende fotograf, eventyrer, uddannet life- & businesscoach og arbejder med strategi samt kommunikation. DANNELSESAAR er forfatterens debut.

 

Bogen i medierne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Personligt er jeg helt på røven over Freyas historie 🙏👏♥️ Jeg måtte flere gange lægge den til side og have fat i kleenex 😭 En sindssygt stærk fortælling om at være helt nede og vende, og komme op og videre med livet. Denne her bog bør ALLE læse! 👆”, Maria Wendt, Instagram

Artikel på Københavnliv

Artikel på BT.dk

Artikel på Femina.dk

Artikel i Ude & Hjemme

Artikel på Københavnliv

“Alle burde læse denne bog, i vil ikke fortryde det. Tusind tak for din ærlighed Freya.✨🥺❤️ Indre rejse, kærestesorg, tvangsindlæggelse, udvikling, opråb, usynligt synligt.”Talesbytilbury

“Jeg synes, at det fokus som Freya har på den mentale sundhed er så vigtigt. 👏🏻🫶🏻Også hendes pointe med at kærestesorg er ligesom hvilken som helst anden sorg er også utrolig vigtig.” Sascha Strange, Instagram

Podcasten 112 for knuste hjerter – Freya Gram Olsen fortæller om sit kærestebrud, som førte til tvangsindlæggelse og en diagnose – udløst af hjertesorgen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Freya Gram er på dannelses rejse, og undervejs får hun sit hjerte knust. Dette bliver begyndelsen på en manisk tilstand. Tilstanden forværres og Freya bliver indlagt på psykiatrisk hospital med en psykose.
Aldrig har jeg læst en så god bog som er hudløs ærlig, og bryder tabuet om psykisk sygdom. Det er en vigtig bog, som viser at man kan komme videre med sit liv selvom man har været udfordret af en psykose.
Mine største anbefalinger herfra ❤️” Regitze Thomassen, Instagram

 

 

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS BOG&IDE

KØB BOGEN HOS FORLAGET

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

 

FIND LYDBOGEN HER

KØB LYDBOGEN HOS FORLAGET

KØB LYDBOGEN HOS PLUSBOG.DK

KØB LYDBOGEN HOS SAXO

KØB LYDBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

KØB LYDBOGEN HOS BOG&IDE

STREAM HOS BOOKBEAT

KØB LYDBOGEN HOS TALES.DK

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

 

Annoncer