Ela

ELA

Jeg bryder forseglingen på en brun kuvert. Her sidder jeg med mit manuskript i hænderne, som jeg ikke har set i over tredive år. Der ligger også en endegyldig besked fra den kvinde, hvis liv jeg forsøgte at beskrive, til det ikke var muligt længere. Den udtrykker en bøn, en opfordring, nej, snarere en ordre: ”Liva! Gør min historie færdig for Marias skyld, men også for din egen! Din hengivne E.”

Elżbieta Alechinsky havde ingen udlængsel.
Hvorfor forlod hun sin elskede hjemby Krakow?
Hvad foretog hun sig på en altan i en nordjysk boligblok?
Hvor var hun den 9. november 1989?
Hvem lokkede hende ud på trekkerstierne under verdens højeste bjergtinder?
Hvordan døde hun?

Finder journalisten Liva Fjord nogensinde ud af sandheden om den polske kvindes skæbne?

Lag for lag skrælles af. Overalt trækker Elżbieta spor af uforløst kærlighed efter sig. Ingen går fri. Alle bliver ramt.

Hovedpersonen ELA er uforudsigelig, foruroligende og fængslende. Relationer flettes overraskende ind i hinanden og kan alle føres tilbage til denne sammensatte kvinde. Hun er magneten i midten. Det er mere end en kærlighedshistorie. Mere end en kvindefortælling.

 

Om forfatteren

Pauline Rehné (f. 1954) er dansk skuespiller, og spillede bl.a. den polske kvinde Ela i teaterstykket “Nørresundby forever” for år tilbage.  I 2023 debuterede hun med romanen ”En verden af fjolser”, og nu har hun skrevet videre på fortællingen om Ela.

Du kender hendes behagelige stemme fra bl.a. DR og diverse tegnefilm, som hun har lagt stemme til.

 

Bogen i medierne:

Sjællandske Nyheder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Bogen har et drive a la en kriminalroman, men det er blot en kvindeskæbne, som bogens jegperson og journalist gerne vil forstå og indkredse. Pauline Rehné evner at holde læseren fanget, også uden den vilde afsløring til allersidst, som er kriminalromanens dna. Fin sommerlæsning – varm anbefaling, hvis man ikke søger den store langvarige romantik, men snarere livets barske vilkår for kuldsejlede skæbner.” Ulla Strømberg, Kulturkupéen

⭐️⭐️⭐️⭐️ “En fin fortælling om kærlighed og hvordan den kan udvikle sig. Var det overhovedet kærlighed i første omgang? En fortælling om venskaber under mærkelige forhold og om overlevelse i en anden verden end den man troede man kom til. Præmissen for bogen er god, der er tidspunkter hvor jeg var helt suget ind i fortællingen …” Kirsten, Instagram

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Pauline Rehne har skrevet bogen Ela. Bogen omhandler den smukke polske kvinde Elas liv og skæbne. Hvordan hendes liv blev efter hun flyttede til Danmark og der bliver stillet spørgsmål til hendes død. En veninde til Ela bliver opsøgt at Elas datter, og der kommer en masse nye oplysninger frem. Bogen er velskrevet, spændende og uforudsigelig.
Mit bedste råd – skynd dig at læse den.😊” Regitze Thomassen, Instagram

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Spændende som en krimi af de gode, fuld af gåder, som langsomt løses. Dejlige beskrivelser af menneskers fascination af malerkunst og musik..og kærlighed.Den må jeg læse mere end en gang” Ingrid, Mofibo

⭐️⭐️⭐️⭐️ “En god bog ❤️” Anette, Mofibo

 

 

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN PÅ BOGREOLEN.DK

 

FIND EBOGEN HER 

LÆS EBOGEN HOS MOFIBO

KØB EBOGEN HOS FORLAGET

KØB EBOGEN HOS SAXO

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG

KØB EBOGEN HOS BOG & IDE

KØB EBOGEN HOS TALES.DK

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

KØB EBOGEN PÅ BOGREOLEN.DK

 

FIND LYDBOGEN HER

KØB LYDBOGEN HOS FORLAGET

KØB LYDBOGEN HOS SAXO

KØB LYDBOGEN HOS PLUSBOG

KØB LYDBOGEN HOS BOG & IDE

KØB LYDBOGEN HOS TALES.DK

KØB LYDBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

KØB LYDBOGEN PÅ BOGREOLEN.DK

STREAM HOS MOFIBO

 

 

Annoncer