En magisk rejse

”Den 19. juni 2020 blev jeg sygemeldt. Det var midt i coronatiden, og jeg var meget syg, men ikke af corona. I stedet var jeg ramt af en arbejdsrelateret overbelastning, stress og lurende depression. I begyndelsen var jeg bange for at miste mit arbejde. Da jeg forstod hvor syg jeg var, var jeg mest bange for at miste mig selv …”

En Magisk Rejse – en vej gennem stress er en personlig skildring af Dorthe Juul-Pedersens liv og oplevelser med en stresssygdom og sygemelding og den lange rejse mod at komme på benene igen i en helt ny forståelse af sig selv.

Hun gjorde ordene ”Alle vil mig det godt” til et manifest, der blev pejlemærke for hendes vej til helbredelse. Det er en fortælling om, hvordan hun alene kunne blive den hun er nu, ved at have været den hun var.

Bogen henvender sig til andre, som har slået sig på livet og har mod på en spirituel tilgang til verden, hvor man går på opdagelse i sig selv, sit sind, sin sjæl og krop.

 

Om forfatteren

Dorthe Juul-Pedersen (f. 1966) er tidligere socialpædagog og nu uddannet Manuvision kropsterapeut med egen praksis i Gudhjem. Dorthe er gift med Henrik, manden og ørnen i hendes liv på 39. år og mor til tre voksne børn. Hun lever et nærende, roligt og omsorgsfuldt liv, der giver plads til at lytte til både sjæl og hjerte.

 

Bogen i medierne

TV interview på Tv2 Bornholm

 

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS BOG&IDE

KØB BOGEN PÅ BOGREOLEN.DK

FIND E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG.DK

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS BOG&IDE

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS MOFIBO

STREAM HOS E-REOLEN