Tina Marie-Louise Campbell

Tina Marie-Louise Campbell har skrevet og udgivet “Find Arbejdsglæden” hos Forlaget Forfatterskabet.
Her kan du lære forfatteren bedre at kende.

Hvornår startede du med at skrive? 

Jeg har skrevet lige, fra jeg overhovedet kunne sætte ord sammen og stave nogenlunde okay.

Hvorfor skriver du? 

Jeg skriver, fordi jeg hele tiden har en masse på hjerte. Langt de fleste af mine bøger er, fordi jeg selv har manglet dem.

Hvilken bog arbejder du på lige nu?

 Jeg arbejder lige nu med klargøring af markedsføring på den engelske version af denne, jeg er bogaktuel med lige nu

Hvor mange bøger har du skrevet? 

Find Arbejdsglæden er min 12. bog og den engelske version af den bliver dermed den 13.

 

 

Foretrækker du trykte bøger, e-bøger eller lydbøger og hvorfor? 

Jeg foretrækker lydbøger, fordi jeg har så megen gigt i hænder, øjne og nakke, at jeg ikke kan holde til at læse en fysisk bog.

Hvilken forfatter beundrer du mest? 

Da jeg var barn, havde jeg en kæmpe fascination af Suzanne Brøgger. Jeg gik en lang periode med hjemmehæklet hårnet, fordi jeg havde set hende med hårnet engang. Min mor var også forfatter og havde mig ofte med i forfatterkredse inden i København. Rejse fra Nordjylland og ned at møde dem står meget tydeligt for mig. Vi mødte også Dea Trier Mørch og Ebbe Kløvedal Reich. Sidstnævnte sparede min mor meget med.

Hvilken bog ville du helst selv have skrevet? 

Jeg ville rigtig gerne have vært forfatter til nogen af H.C. Andersens fantastiske bøger. Han havde en helt særlig evne til at fange alle aldersgrupper. Det særlige fascinerende er, at man får noget forskelligt ud af den samme historie, alt efter hvor gammel man er.

Har du et særligt ritual før/mens du skriver? 

Jeg har en ting med, at jeg skal have en bestemt urtete og skåret frugt klar. Derudover tænker jeg bedre, hvis jeg skiftevis sidder ned og står ved computeren.

Hvad gør du, hvis du oplever en skriveblokering? 

Når jeg går i stå, hopper jeg over i min el kørestol og drøner med sømmet i bund igennem vores skov lige over på den anden side af vejen. Det er ofte bare lige en halv time der skal til, og så er jeg klar til at skrive videre. Når jeg har tankemylder, stiller jeg mig ud i haven med bare fødder i græsset, indtil jeg har fået samlet mine tanker igen.

Hvad er det bedste ved at være forfatter? 

Jeg elsker ensomheden i at sidde tidligt morgen alene og skrive lige så meget som jeg elsker at møde publikum til mine foredrag. Det er fantastisk selv at kunne veksle mellem mødet med læserne og stilheden.

Hvad er det værste ved at være forfatter? 

Det værste er helt klart, at der går så meget tid fra skriveriet til al den markedsføring der jo også skal til. Selvom jeg elsker alle dele ved at være selvstændig, er det alligevel ærgerligt at skulle bremse skriveriet for nogle af de lavpraktiske ting.

Hvad ville du ønske, du havde vidst, før du begyndte som forfatter? 

Jeg ville ønske, at jeg havde vidst, at 100% perfekt tegnsætning ikke findes. Uanset hvor mange forskellige der læser korrektur skal man stadig leve med, at der godt kan være grammatisk fejl rundt omkring i ens bog. Ved min første bog fyldte det utroligt meget for mig. Heldigvis fortalte en anden forfatter mig, at det er sådan, det forholder sig og siden har jeg kunnet tage det lidt mere roligt. Omend det stadig irriterer mig.

Hvilke råd vil du give til en kommende forfatter? 

Lad nu vær med at tro, at du bare lige kan skrive en bog!  

Hvor skal man gå hen, hvis man vil vide mere om dig? 

Facebook – klik her https://www.facebook.com/CampbellDK

Instagram: https://www.instagram.com/tinamlcampbell/

linkedin: https://www.linkedin.com/in/tinamlcampbell/ 

website: www.campbell.dk  

 

Læs mere om bogen “Find arbejdsglæden” her:

“Find Arbejdsglæden”- klik her

Annoncer