Et lykkeligt uheld

Et lykkeligt uheld

At miste job og hjem samme dag vil for de fleste være en katastrofe, men det kan også blive døren til en ny og spændende mulighed for at lære sig selv bedre at kende.

Pernille mister jobbet og bliver af dramatiske omstændigheder tvunget til at flytte fra sin lejlighed i Københavns Nordvestkvarter. Kort efter viser nye muligheder sig i form af arven fra hendes fars onkel Marius: En gård på Djursland.

Her er der højt til himlen og mulighed for, at venskaber og kærligheden kan gro.

Et lykkeligt uheld er historien om tilfældigheder, der måske ikke er så ulykkelige endda.

Om forfatteren

Inge Gunnersen Flindt (f. 1969) flyttede til Djursland i 2010 efter at have boet i både København, Aalborg og Aarhus. Hendes inspiration kommer netop fra naturen og lokalsamfundet, hvor mennesker er vedkommende for hinanden.
Hun romandebuterer med bogen Et lykkeligt uheld.

Bogen i medierne

Artikel på bogmarkedet.dk

⭐️⭐️⭐️,5 /5 “En dejlig dansk bog om små, danske hverdagsdramaer. Sidespring, fuldskab, graviditeter på et tidligt stadie i parforholdet, smøring af madpakker, angsten for at blive såret, afvisning af en dejlig mand, juledekorationer og alt det, vi kender fra dagligdagen. Bogen er hamrende godt skrevet. For de nævnte dramaer er kun elementer for at få det egentlige budskab igennem: Change of lifestyle. Stærk i sin karakteropbygning” Bogsyn, Bog & Idé og Bogsyn.dk

⭐️⭐️⭐️,5/5 “Et lykkeligt uheld, er en “slice of life” historie. Jeg syntes historien var rigtig sød, letlæselig og nem at forstå.” Maja Brixley, Goodreads

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

FIND E-BOGEN HER 

LÆS BOGEN HOS MOFIBO

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

Annoncer