I skyggen af cancer – de pårørendes stemme

Pårørende til kræftpatienter er en overset gruppe i sundhedsvæsnet og på arbejdsmarkedet. Gennem en spørgeundersøgelse og otte interviews dokumenterer forfatter Anita Justesen, hvor vigtige de pårørende er for den kræftsyge, og hvor stor en byrde der bæres af denne gruppe.

I bogen fortælles om tabubelagte følelser, om et sundhedsvæsen, der har spillet fallit, om arbejdspladsers manglende forståelse og om venner og familie, der trækker sig.

Endelig samles trådene i bogen til en række anbefalinger, der kan støtte op om de pårørende.

Om forfatteren

Anita Justesen (f. 1959), cand.mag. i historie og erhvervsøkonomi, stoppede med at arbejde, da hendes mand blev ramt af kræft. Denne bog er hendes personlige og kærlige opråb til omverdenen om, at man som pårørende har behov for at blive hørt, set og anerkendt for den indsats, man gør.

 

MEDIERNE OM BOGEN

★ “En særdeles velskrevet bog som henvender sig til alle grupper af pårørende. Uanset diagnose, er der udfordringer, som er ens for den pårørende, og som man i flere tilfælde kommer til at stå meget alene med. Nok den bedste bog om emnet omkring pårørende jeg er læst indtil nu. Kan varmt anbefales.” Lene, Gucca

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS BOG&IDE

FIND EBOGEN HER

KØB EBOGEN HOS FORLAGET

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG

KØB EBOGEN HOS SAXO

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB EBOGEN HOS TALES.DK

KØB EBOGEN HOS BOG&IDÉ

STREAM BOGEN PÅ BOOKBEAT

STREAM BOGEN PÅ MOFIBO

Annoncer