Forfatterdrømme – sådan skriver du bogen

Forfatterdrømme – Sådan skriver du bogen

Dette er ganske enkelt den bog,

vi ville ønske, vi havde læst,

inden vi startede med at skrive …

Serien FORFATTERDRØMME er skrevet af tvillingerne Søren & Morten Ellemose. Bøgerne indeholder deres personlige, tankevækkende og hudløst ærlige erfaringer og skrivetips. De beretter om slid, succes og faldgruber i en verden af ord og bogstaver.

Bogen er til dig, som går med en forfatterspire i maven og trænger til et kærligt spark bagi for at komme videre. Det er et uundværligt værktøj, hvis du drømmer om at skrive digte, romaner, noveller, leder efter de rette ord eller bare vil være skarpere på den unikke historie til dit nyhedsbrev. Her er gode råd om alle faser i skriveprocessen fra den første, spæde idé og helt frem til den færdige bog, herunder milepæle, motivation, nødvendige omskrivninger og den ofte trælse korrekturlæsning.

OM FORFATTERNE

Søren og Morten Ellemose (f. 1972) har tilsammen skrevet 45 bøger. I 2015 etablerede de Forlaget Forfatterskabet.dk samt skriveskolen Forfatterdrømme, der har haft mere end 1.500 elever. Erfaringer fra forlaget og skriveskolen samles nu i en serie af fire bøger, der tilsammen guider fra den spæde ide til den færdige bog.

 

 

OM SERIEN I  MEDIERNE

“Jeg får bare lige lyst til at lade jer vide, at jeg elsker alt ved denne bog. Størrelsen, tyngden, billederne/grafikken og de overskuelige tekster. Jeg elsker også det faktum, at jeg er igang med at gøre noget ved mine drømme, når jeg arbejder med bogen. Jeg er taknemlig for at modtage den, så tusind tak. Kh Anja”.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Saxo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sikke en glæde den her er, har virkelig savnet en som den her bog, der går ind og giver idéer og redskaber til skrivestile, og sætter tanker igang på hvordan man skriver og bliver bedre til det. Den kan give glæde til mange skrive glade mennesker, den er så meget værd at dele. Det er ikke sidste gang at den kommer ned fra hylden, for man kan ikke øve sig nok. Tak for den her skønhed.” Marion Kielskov, Goodreads
“Hvis du går med en drøm om at skrive, hvad enten det er til dig selv eller hele verden, så er de her bøger uundværlige. I “Forfatterdrømme – sådan skriver du bogen”, finder du gode råd til ordvalg, formuleringer og andre vigtige ting og “no goes” når du skal igang med at skrive alle dine gode historier ned” Maria Nyhus, Instagram
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Vi lærer hele livet. Derfor er det fedt, at de to herrer her deler alt hvad de, indtil videre, har lært i forlagsbranchen, og deler det med alle dem, der har en drøm om at skrive. Så tak for det!🙏🏻
Bogen egner sig perfekt til dem, der er helt nye i det at skrive.
Den giver gode tips og tricks til planlægning af tid, grammatikregler samt plotmodeller.
Den forbereder sin læser på det at lave en bog fra start til slut, lige fra standard målene på en bog (dette varierer jo meget) til hvordan man tæller tegn, laver afsnit og omskriver.
Der ligger et kæmpe arbejde i det de her har lavet. Det er ikke mindst en fin bog indholdsmæssigt,
men den er også gennemtænkt og af højeste kvalitet.
Den er hardback, fyldt med farver og illustrationer og livshistorier til de skrivende forfatterespirer.
Den er en ægte inspirationskilde
.” Sstrangereads, Instagram

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS BOG&IDE

KØB BOGEN PÅ BOGREOLEN.DK

FIND EBOGEN HER

KØB EBOGEN HOS FORLAGET

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG

KØB EBOGEN HOS SAXO

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB EBOGEN HOS TALES.DK

KØB EBOGEN HOS BOG&IDÉ

KØB EBOGEN PÅ BOGREOLEN.DK

 

 

Annoncer