Lili Brindas Nørr

Fra tid til anden bliver jeg grebet af en ide, som jeg ikke få ud af hovedet, før jeg får ført den ud i livet. I lang tid har jeg tænkt på at skrive Alex og jeg i skyggen af Jerntæppet, men i løbet af dette Corona-år, brændte den inde i mig og jeg måtte bare skrive den!  Ord er magtfulde og kan vække smerte, begejstring og stærke følelser. Hvad enten de er nedskrevet, hørt eller læst, har deres magt altid fascineret mig

Med hastige skridt bevæger vi os væk fra tiden under Den Kolde Krig, og der bliver færre og færre vidnesbyrd. Romanen, Alex og jeg i skyggen af Jerntæppet, er fiktion, men tager udgangspunkt i virkelige hændelser og ser på de destruktive, politiske kræfter under Ceausescu-regimet i Rumænien, på universelle temaer som liv og død og de stærke overvældende følelser, som er forbundet med det. Mens jeg skrev bogen, blev jeg draget ind i det univers, og i den periode levede og åndede jeg for det … Og genlevede noget af det.

Personlig foretrækker jeg at sidde med en bog i hånden, at fortabe mig i en helt anden verden indenfor hjemmets fire vægge. Men jeg begynder at være mere og mere begejstret også for lyd og e-bøger. At gå en tur på Amagerstrand, mens jeg lytter til en god bog, er noget af det bedste, jeg ved. Eller at ligge på stranden og læse.

Der er mange forfattere, som jeg nyder og elsker at læse. I øjeblikket er jeg vild med Lotte Petri, hvis rige beskrivelser gør hendes krimi spændende og levende.

Jeg kan findes på:

Facebook: https://www.facebook.com

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/liana-lili-brindas-n%C3%B8rr-51598743/

Mail: lbrindas@hotmail.com

 

Annoncer