Pessimistens dagbog

 


Pessimistens dagbog er en hudløs ærlig indsigt i et skrøbeligt sind, som desperat prøver at være stærkt.

Det er et indblik i en verden fuld af angst, sorg og ked af det-hed, hvor forfatteren alligevel prøver at finde styrke i livets lidelse og i de forfærdelige ting, livet har budt.
Bogen behandler tunge emner som mobning, dødsfald og selvskade.
Det er en verden af modsætningsfyldte følelser, hvor kontrasterne kaster én ud på dybt vand. En verden fuld af tanker, der hjemsøger både sjæl og krop, ikke bare om natten, men også i dagtimerne.

Om forfatteren

Rebecca Wagner Bendixen (f. 1993) debuterer som forfatter med Pessimistens dagbog. Bogen rummer dybt personlige tanker og følelser om livet, som til tider virker urimeligt hårdt. Hvis bare én person kan genkende og finde lidt ro, bare et øjeblik i disse ord, er det den største ære, der kan tilfalde en spirende forfatter.


Bogen i medierne

Artikel i Bogmarkedet

Artikel på SN.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “JBogen kan være barsk læsning for nogen. Nogen kan måske læse bogen og tænke, at forfatteren har gang i et eller andet medlidenhedstrip. Og så er der dem der læser bogen (ligesom mig) og bliver opmuntret af at kunne se noget af sig selv i den her bog. For vi er mange for hvem hver dag er en kamp. Følelsen af at kæmpe mod noget vi alligevel ikke kan slå ihjel, men på trods af det have et liv.
Jeg vil anbefale denne bog til dig som kæmper – fordi det kan være rart at se, du ikke er den eneste der kæmper!”
Pernilles boghimmel, Goodreads 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  “Der er her af gøre med vaske ægte menneskelige følelser, skrevet på den mest ærlige og personlige måde som kun dagbogsskriveri kan fører til…
Yndlingsting ved bogen 💚: Rebecca formår at bruge ordene som sit værktøj, og det skaber tekster som jeg vil vædde med kunne røre selv den koldeste skid.
Jeg føler på mange måder, uden at vide det, at Rebecca og jeg begge begyndte at skrive af samme grund. Skriveriet blev et gemmested og sikkerhedsrum i den ellers kaotiske verden. Ordene hjalp til at sætte de mange tanker fri, som man ellers ikke følte man kunne dele. Jeg er så utrolig heldig, at jeg har læst hendes fine ord.
Og som en lille ekstra bemærkning, så tror jeg bestemt ikke på, at Rebecca faktisk er pessimist, trods det er en fed titel.
Jeg tror, at hun har fået serveret en ordentlig gang 💩 i sit liv og har skullet finde en måde at kæmpe videre på. Intet mindre end imponerende!👏🏻
Noget som kunne være bedre ved bogen🤷🏼‍♀️: Ja, jeg har ikke kunnet komme på noget. Jeg synes teksterne er gennemførte og længden gør det til en overskuelig bog for de fleste at give sig i kast med.
Så jeg har virkelig ikke andet at sige end tak for læseoplevelsen!” Sascha Strange, Instagram

⭐️⭐️⭐️⭐️ “Det er en fortælling der giver anledning til at ens egne minder begynder at strømme ind. At ens tanker og refleksioner om ens eget liv får frit løb. Hvordan har man egentlig selv håndteret sit eget liv og hvilket valg har man truffet?” Camilla Inga, Instagram


KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS MOFIBO

 

Annoncer