VI ER TIDEN

VI ER TIDEN at være menneske er en filosofisk fiktion. Den udkom den 3. marts 2021.

I VI ER TIDEN undersøger Camilla Howalt gennem sine karakterer hvordan sindet er forbundet med kroppen og omvendt. Ved igen og igen at gå til forskellige typer konflikter fremtræder nuancer og lag af deres eksistenser der med både foruroligende og humoristiske perspektiver lader figurernes indre samt ydre verdener synlige.

Gennem forskellige lag af bevidsthed perspektiverer Howalt muligheden for samtidige eksistenser såvel som kløften mellem disse virkeligheder eller fantasier om dem.

Gennem figurernes oplevelser (gen-)oplever og forfølger læseren i gentagne cyklusser af fragmenteret samhørighed og forståelse, muligheden for at observere disse mentale opdelinger indefra samt muligheden for dannelsen af overgange mellem dem.

Gennem ni kapitler rejser læseren til ni forskellige byer, som med unaturlige arkitektoniske træk, iscenesætter møder mellem to x ni mennesker, hunner og hanner, og hvad dette betyder for form: at det imaginære og evnen til at symbolisere ikke kun er kønsløs, men er den evige (objektive) lim, der fungerer som afkast både hvad angår anerkendelsen af diverse mønstre men også økonomiske gevinster mellem os selv og vores (til-)blivelse.

Om forfatteren

Camilla Howalt (1968), kunstner, arbejder med skrift og billeder/billeder og skrift, samt indimellem lyd.

Hun er uddannet fra London School of Art i 2002 med en bachelor i fine art, og i 2012 fra Center for Research in Modern European Philosophy med en master i filosofi og æstetik.

VI ER TIDEN er Camilla Howalts første bogudgivelse.


Bogen i medierne

Omtale i Bogmarkedet

⭐⭐⭐ “Hvis du ønsker litteratur der er kompleks, filosofisk og går et lag dybere ind i sjælen, så er ”Vi er tiden-at være menneske” absolut et godt bud på litteratur, der vil så meget mere, end bare underholde. ”Vi er tiden-at være menneske” er litteratur på et helt andet plan.” Susanne Seidler, Krimiormen

⭐⭐⭐⭐⭐ “Titlen antyder at bogen vil undersøge hvordan det opleves at være menneske. En ren filosofisk tilgang ville måske søge at definere mennesket; hvad er et menneske? Det er dybest set også kunstens og litteraturens projekt. Howalt stikker imidlertid spaden lidt dybere, hun medtager to aspekter: fællesskabet og tiden: ’vi’ – ikke ’jeg’ – er tiden. Vi defineres i forholdet til andre, og vi befinder os indlejret i tiden, faktisk så dybt indlejret at vi næppe kan skelne tiden fra os selv.

Redaktøren vil gerne have jeg tildeler stjerner. Hvis man interesserer sig for psykoanalyse, litterær analyse, sprog og filosofi og i det hele taget kan lide tekster med mange lag – og tekster der er i bevægelse – så kan denne bog sagtens høste 5 stjerner.” Kulturinformation.org


KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS ADLIBRIS (FORSENDELSE TIL HELE NORDEN)

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

 

FIND LYDBOGEN HER

KØB LYDBOGEN HOS FORLAGET

KØB LYDBOGEN HOS SAXO

KØB LYDBOGEN HOS PLUSBOG

KØB LYDBOGEN HOS BOG & IDE

KØB LYDBOGEN HOS TALES.DK

KØB LYDBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

 

 

Annoncer