Som sendt af guderne

I bogen Som sendt af Guderne bliver en kvinde i et uventet scenarie inspireret af en anden kvinde i et lige så overraskende scenarie – og tager ved lære af historien.

I et palads i ørkenen fødes en pige, der på trods af sit køn bliver en af de mest succesrige faraoer i oldtidens Egypten; Hatshepsut.

I en nær fremtid er Kimberly Grant Demokraternes kvindelige præsidentkandidat i USA, men hun må kæmpe imod samfundets normer, fordomme og stærk maskulin modstand.

Verden har dog brug for en ny måde at gøre tingene på. Kloden står overfor massive klimaforandringer, og store dele af verden er ubeboelige. Klimaflygtninge i millionvis strømmer mod de stadig beboelige egne og skaber kaos.

Kimberly Grant søger inspiration hos Hatshepsut. Ligesom den egyptiske farao vil hun skabe et samfund, som favner alle. Nogle af dem, der burde stå Kimberly nærmest, ønsker dog, at hun fejler. Men kan hun vende had til harmoni?

Hatshepsut

Det patriarkalske Egypten oplevede fred og velstand under faraoen Hatshepsut, hvis styre betød konsolidering og øget livsglæde. Hun genoprettede tidligere handelsforbindelser og skabte balance med omkringliggende folkeslag.

Verden står aktuelt overfor problemer af uset omfang. Problemer, som menneskeheden endnu ikke har fundet løsningen på, eller hvor løsningen stiller så store krav, at vi måske ikke ønsker eller tør løse dem.

Som sendt af Guderne leger med tanken om, hvordan verden ville se ud, hvis flere kvinder sad ved magten. Ville det være anderledes, hvis den manglende globale ligestilling mellem kvinder og mænd blev elimineret?

OM FORFATTERNE

Torben Johansen er idémand bag bogen og kalder sig feminist. Han er virksomhedskonsulent og glødende passioneret omkring Hatshepsut.

Anne Krøjgaard og Louise Jensby har begge en stor kærlighed til det skrevne ord og en dyb interesse for historie. De har medvirket i og udgivet flere publikationer i forskellige genrer.

Bogen i medierne

Tidligere MARTIN-direktør springer ud som feminist og forfatter (Artikel i Kanal Frederikshavn)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Det er virkelig en velfortalt og højaktuel bog. Flot researchet på den historiske del. Spændende at den ene kvinde i moderne tid lærer af den anden kvinde fra historsk tid. Godt tænkt! Virkelig god oplæser.” Pia J, Saxo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Spændende historie og flot formidling af meget aktuel problemstilling.” Liv A, Saxo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Ja Torben , ked af det men den får 5 ud af 5. Kanon og tillykke med bogen. Jeg venter spændt på 2’eren.” Linda, Mofibo

 

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS BOG&IDE

KØB BOGEN PÅ BOGREOLEN.DK

 

FIND LYDBOGEN HER

KØB LYDBOGEN HOS FORLAGET

STREAM HOS MOFIBO

KØB LYDBOGEN HOS PLUSBOG.DK

KØB/STREAM LYDBOGEN HOS SAXO

KØB LYDBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

KØB LYDBOGEN HOS BOG&IDE

STREAM HOS BOOKBEAT

KØB LYDBOGEN HOS TALES.DK

STREAM HOS E-REOLEN

FIND E-BOGEN HER

KØB EBOGEN HOS FORLAGET

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG.DK

KØB EBOGEN HOS SAXO

KØB EBOGEN HOS BOG&IDE

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS MOFIBO

STREAM HOS E-REOLEN