Bayristias beskytter

Bayristias beskytter

Lino må overtage rollen som beskytter, da hans farfar går bort. Farfaren har i al hemmelighed trænet ham til en række opgaver, og Lino har ingen anelse om, at hans livs eventyr venter.

Han kommer til den magiske verden BAYRISTIA, hvor udfordringerne tester hans udholdenhed, mentale styrke og i særdeleshed hans magiske evner.

Lino finder hurtigt ud af, at verdenen er opbygget af kentauren Chiron fra den græske mytologi. Hans efterfølgere og andre væsner har brug for Linos hjælp til at bevare den verden de kender.

Noget er nemlig gået helt galt i skabelsen af verdenen, og Lino møder mystiske skabninger og farlige fjender, på sin vej til at blive BAYRISTIAS BESKYTTER.

Fra 12 år og op efter.

 

Om forfatteren

Jannick Bay Christensen (f. 1975) debuterer som forfatter med Bayristias beskytter. Det er en hæsblæsende fantasy i en hemmelig verden befolket af mytologiske væsner.

Bogen i medierne

Artikel i ugeavisen Haderslev

⭐️⭐️⭐️/5 “Bogen minder på rigtig mange måder om Percy Jackson, og Jannick Bay Christensen har gjort bogen til en spændende, god læseoplevelse i øjenhøjde for den unge målgruppe – og så behøver man altså ikke vide alverdens ting om græsk mytologi for at kunne følge med, for forfatteren gør sproget letlæseligt, forståeligt og beskrivende.” Malokobooks, Instagram

“Nu har jeg læst bogen færdig og kan ikke vente på der kommer en nr. to, for den er mega god og jeg ville ønske jeg bare kunne fortsætte.
Jeg elsker at jeg fik følelsen af at jeg var med i bogen og jeg kunne bare forstille mig det hele som jeg læste, og de sidste sider i bogen var bestemt de bedste, for der fik jeg 100 % følelsen af at denne bog bare var den helt rigtig for mig.” Anmeldelse af Nakita (der er ordblind)

 

KØB DEN TRYKTE BOG HER:

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

FIND E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

 

 

Annoncer