Brænd igennem med professionelle præsentationer

Brænd igennem med Professionelle Præsentationer

Er du altid top-engageret og top-motiveret, når du skal præsentere?

Hvis ikke, så ligner du de fleste andre mennesker. 75% af os bryder os ikke om at tale foran andre, enten fordi vi er bange for at virke kedelige, sige noget dumt eller blive nervøse.

Gennem teknikker indenfor retorik, storytelling og kropssprog viser kommunikationstræner Lise Hansen dig, hvordan du kan bruge stemme, kropssprog og nærvær til at styrke din gennemslagskraft, når du præsenterer. Bliv mester i at håndtere nerver, i at forberede dig og i at opbygge dit budskab, så det giver dig størst mulig påvirkningskraft. Grib publikums opmærksomhed med spændende indledninger og efterlad et stærkt indtryk med kraftfulde afslutninger.

Hver en side i denne bog er spækket med praktiske teknikker og indsigt, som vil styrke din evne til at levere professionelle præsentationer effektivt og overbevisende – hver gang. Uanset hvad emnet er.

Med bogen ”Professionelle Præsentationer” i hånden lærer du at blive den taler, du altid har ønsket at være.

Om forfatteren

LISE HANSEN har en kandidatgrad i Interpersonel Kommunikation. Passionen for kommunikation og interaktion mellem mennesker har altid optaget hende.

Hun har en udpræget forståelse for signalværdier i budskaber og deres effekt i både det sagte og det usagte. Hendes store ekspertise i public speaking og kommunikationstræning til erhvervslivet har været et naturligt afsæt for hendes soloselvstændige karriere siden 2012.

Kunderne er politikere, ministerier, kommuner og virksomheder som Pfizer, Novo Nordisk, Lantmännen, MSD, Grundfos, Novozymes og Tryg.

 

Bogen i medierne:

⭐⭐⭐⭐⭐ “Et anderledes perspektiv på præsentationsteknik, der giver gode råd til hvordan du brænder igennem med budskabet – selv om du ikke brænder for emnet. Det har givet mig blod på tanden til at optimere mine kommunikationsevner.  Anbefales til alle der holder præsentationer om et fagligt/teknisk emne.” Peter L, Saxo

 

 

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB PÅ BOGREOLEN.DK