Cecilies rørende mail

Vi kan ikke garantere, at en mail kan forandre dit liv.

Men den gjorde en stor forskel i vores.

Sommetider må man som forlag og som forfatter stille sig selv spørgsmålet: Hvorfor gør vi overhovedet dette?

Indtjeningen er beskeden – det ved vist enhver i forlagsbranchen – og timerne er mange og til tider lange.

Vi gør det af den simple grund, at ord er vores passion.

Vi udgiver ikke bøger – vi udgiver drømme.

Og det er en fantastisk følelse at hjælpe andre med deres drømme!

Det er der en meget fin historie om lige her:

I november udgav Cecilie Casper “Digte eller det der ligner” på vores forlag.

I går modtog vi så en meget fin mail fra Cecilie, som rørte os dybt. Og som vi har fået lov at bringe her.

Kære Søren og Morten!

For et års tid siden startede jeg med at indsende min digtsamling til forlag. Gang på gang fik jeg afslag. Jo flere jeg fik desto mindre optimistisk blev jeg.

Ved et tilfælde faldt jeg over en annonce for jer på Facebook. Jeg tænkte; tjaa, hvad har jeg at miste? Jeg sendte af sted med sommerfugle i maven. Dagen efter lå der et svar. I ville gerne indgå et samarbejde. Jeg jublede af glæde! Det var virkelig en sejr uden lige! 

I løbet af processen er jeg blevet mere og mere glad for, at jeg endte ved jer. I har hele vejen været søde, forståelig, svaret på mærkelige spørgsmål igen og igen. I har ladet mig have mine meninger til hvordan jeg ønskede udtrykket af digtsamlingen. Og jeg elsker det! Jeg er så glad for, at jeg har haft noget at sige hele vejen!

Nu er min bog udgivet. Jeg fik en kæmpe tung pakke den anden dag, som jeg ikke selv kunne løfte. Jeg har signeret næsten alle de bøger jeg skulle og i næste uge begynder jeg at udlevere bøger.

Da jeg søgte på mig selv den anden dag kom der en masse sider op, hvorpå man kunne købe min bog. Det er simpelthen stort! Og jeg er så beæret over, at I ville give mig muligheden og troen på, at det jeg havde skrevet kunne noget. TAK!

I er nogle fantastiske mennesker. I har stiftet en fantastisk virksomhed og i den en fantastisk forfatterfamilie, som jeg nu er blevet en del af. Hvis der var større ord end tak, så skulle I have dem, for I er simpelthen fantastiske!

TUSIND TAK!

Mange hilsner

Cecilie

Ja, det skal ikke være nogen hemmelighed, at tvillingerne på forlaget blev rørt over de flotte ord 🙂

Kig endelig forbi Cecilies Facebookside hvor du kan følge med i den digtende teologistuderende 🙂

Og hvis du har lyst til at blive del af en lille forlagsfamilie, som udgiver drømme, så har vi altid plads til en til.

Vi garanterer tilbagemelding inden for 48 timer. Det er formentlig det hurtigste i branchen.

Klik her for at sende dit manuskript til os

 

Annoncer