De døde danser ikke

De døde danser ikke

De døde danser ikke er historien om den desillusionerede privatdetektiv Johnny Moonrock. I et par hæsblæsende og skæbnesvangre døgn banker fortiden på døren, mens ondskaben danser til tonerne af tabte drømme og knuste hjerter.

Nattens åndedrag rammer mig.

Ikke som det forårsfriske pust af liv og klarhed, men som et klæbrigt, livsopgivende støn fra rygerlungernes sidste hiv. Selv den mest inkarnerede storryger kan smage kræften nu.

Det er en af de nætter, hvor kun mørket lever.

Tvillingerne Søren og Morten Ellemose (f. 1972) har tilsammen skrevet 40 bøger.

De døde danser ikke er deres hyldest til crime noir.

Bogen i medierne

“En mørk krimi med sit eget ret beskrivende sprog i et hårdkogt miljø. Bogen anbefales til biblioteker og især til “mandlige læsere af krimi ­og spændingsgenren” Lektørudtalelse

“Smukt skrevet. Malende billedsprog og fantastisk poetiske beskrivelser.”,
Mette, Bookmate

⭐️⭐️⭐️/5 ”De døde danser ikke” er bestemt en historie med mange facetter og fyldt med drama og fik mig egentlig til at tænke på en gammel film med en detektiv, der mest af alt kun har sig selv at stole på. Johnny er lidt en ”Lone ranger” i stil med en traditionel westernfilm med den gamle skuespiller John Wayne i hovedrollen.Johnny Moonrock må så grueligt meget igennem, inden han løser sin opgave og kommer ud af politistationen igen. Hvis du er til en gammel traditionel westernfilm, så vil ”De døde danser ikke”, bestemt være litteratur, med masser af dramatik som jeg kun kan anbefale til dig, der er til den slags.”
Krimiormen.dk

⭐️⭐️⭐️/5 “Den har en utrolig mørk og dyster stemning over sig, som jeg faktisk virkelig godt kan lide. Sproget og samtalerne, gennem bogen er også virkelig fede, og passer virkelig godt til bogen. Jeg synes at Søren og Morten, har gjort det virkelig godt, med at skrive bogen i denne dystre krimi genre. Skrivestilen sidder lige i skabet, og du kan virkelig føle den mørke stemning, det var lige før man kravlede dybere under tæppet, og lod alt lys stå tændt. Selv om at jeg ikke kender noget til genren, så synes jeg personligt at de har ramt plet. Det var ikke en historie, jeg skulle læse før jeg skulle i seng.”
Lærke, My Fantasy Book World

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “At man hører hele fortællingen fra Johnny gør at man får et følelsesmæssigt “forhold” til ham. Man bliver revet med af fortællingen fordi Johnnys egne følelser også er i spil. Man ser ikke fortællingen objektivt udefra. Og Johnny har mange følelser i spil. Bogen her skiller sig alligevel også ud fra andre krimier fordi den ikke styres af et hold kriminaldetektiver på et kontor som ikke er følelsesmæssigt involveret.
“De døde danser ikke” kan helt klart anbefales hvis man elsker en god, og anderledes, krimi.”
Camilla Inga Aanum, Goodreads

⭐️⭐️⭐️/5 “… skrivestilen mindede mig så meget om dengang man skrev sådan (60´erne og 70´erne) hvilket er meget svært for mig at kapere, men kæft en humor der er i bogen, det må jeg give jer, men jeg elsker dog johnny moonrock Marion Kielskov, Goodreads

KØB DEN TRYKTE BOG HER:

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

FIND E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE (KOMMER SNART)

 

FIND LYDBOGEN HER 


(Fotocredit: Ben Arce)

Vi har fået lydbogen indtalt i samarbejde med skuespiller Ken Vedsegaard.

Vi synes hans stemme passer perfekt til bogens stemning.

STREAM HOS MOFIBO 

KØB LYDBOGEN HOS FORLAGET

KØB LYDBOGEN HOS PLUSBOG.DK

KØB LYDBOGEN HOS SAXO

KØB LYDBOGEN HOS TALES.DK

KØB LYDBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

 

Annoncer