Drengen der ville være poet

Drengen der ville være poet

Drengen der ville være poet

“Drengen der ville være poet” er en satirisk og humoristisk fortælling med undertoner af Marx Brothers og Monty Python.

”Så antændte han disse tyske helvedesmissiler med et fyrtøj, og ved alle guder, djævelskabet virkede sgu’! Emil fes hen ad flisegangen med et svusshh. Efter sigende var der en hel del, både personale og beboere, som fik havregrøden galt i halsen, da Emils lyserøde, runkne røv suste forbi panoramavinduerne i spisesalen.”

Journalist Sigurd Holm Hansen sendes til plejehjemmet ”Perleporten” for at interviewe Danmarks ældste mand, Emil Sortsyn.

Desværre er Sortsyn netop afgået ved døden under bizarre omstændigheder, så Sigurd må tage til takke med Sortsyns underlige værelseskammerats gengivelse af fødselarens utrolige livshistorie.

Det bliver en sort dag for dansk journalistik.

 

Om forfatteren

Poul Henning Nielsen (f. 1965) er inspireret af Marx Brothers og Monty Python, og der er lagt i kakkelovnen til en absurd romandebut med Drengen der ville være poet.

 

Bogen i medierne

Omtale i Bogmarkedet

Artikel i Skive Folkeblad

“Nu fik jeg endelig tid til at sidde med denne bog, åbne den, mærke det knitrende papir og bare dykke ned i et fuldstændig vanvittigt univers, med et ligeså vanvittigt persongalleri – TAK 🙏 Men hvordan vil forfatteren næsten være bekendt at vi læsere skal sidde tilbage med så mange ubesvarede spørgsmål .. Jeg kan nævne i flæng. Hvor mange forskellige måder kan man tænde en “pibe” eller et andet ryge “aggregat” på ? Kan pølsen rent faktisk flyve ud af en Fransk hotdog, hvis man klemmer hårdt om den ? Kan man i det hele taget brygge snaps på madpapir ? Er der virkelig ingen jomfruer i Løkken ? Kan STORE bogstaver hjælpe hørehæmmede ? Og bliver rutebiler bedre af en tur i kaffen ? Ja jeg kunne blive ved, dette er kun et fåtal af de spørgsmål der har rejst sig 🤣🤣 Behøver jeg at sige at den blev læst i en køre – kun afbrudt af en tallerken med tomat, ost og æg .. Tak for den oplevelse – jeg ser frem til opfølgeren – den som forfatteren nærmest selv ligger op til 🙏  Michael S, Saxo

⭐️⭐️⭐️  “3 stjerner. Det er helt sikkert, at hvis man er ellevild med Marx Brothers og Monty Python, så vil bogen få flere stjerner, og det kunne måske være en oplagt julegave til manden i familien, da jeg tænker, at det er flest mænd, som er vilde med denne genre” Annemette Caspersen, Instagram

 

KØB DEN TRYKTE BOG HER:

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

 

Annoncer