Knæk koden til glutenfrit brød

Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.

I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med.

Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for.

Karina guider dig igennem fire simple trin til at bage et godt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om.

Med udgangspunkt i Strukturmetoden forklarer Karina, hvordan dit glutenfrie brød bliver luftigt og smagfuldt.

Knæk selv koden til Glutenfrit Brød og forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt.

Med denne bog i hånden kan du se frem til glutenfrit brød med let og saftig krumme og den gode brødsmag!

Alle opskrifter er naturligt glutenfrie, mælkefrie og low FODMAP.

Om forfatteren

Karina Baagø er mor til et barn, der ikke tåler gluten, og lever selv glutenfrit. Siden 2016 har hun afholdt kurser i glutenfri bagning for glutenintolerante, køkkenansatte og andre med ønske om at bage et godt glutenfrit brød. Karina har udviklet Strukturmetoden, som giver et luftigt glutenfrit brød hver gang.

Med udgangspunkt i personlige erfaringer og faglige kompetencer fra sin uddannelse i ernæring og sundhed, rådgiver Karina familier om hverdagen med glutenfri diæt.

Du kan læse mere om Karina på hendes hjemmeside www.karinabaagoe.dk

Bogen i medierne

⭐⭐⭐⭐⭐ “Legende let forståelig beskrivelse af en ny bagemetode som giver et fantastisk velsmagende og luftigt glutenfri brød. Tak for det.” Ulla B, Tales.dk

⭐⭐⭐⭐⭐⭐De sprødeste anbefalinger … 6 ud af 6 stjerner” Krimiormen

⭐⭐⭐⭐⭐ “Dejlig bog, skrevet I et sprog man kan forstå, og produkterne kan købes I normal supermarked og man behøver ikke handle I specialbutikker “ Helle Qvist C, Saxo

⭐⭐⭐⭐⭐ “Som ny i den glutenfri verden, har jeg for første gang bagt noget lækkert glutenfrit brød.” Nina Buch R, Saxo

⭐⭐⭐⭐ “Det er et rigtig smart miniopslagsværk.” Brit J, Saxo

⭐⭐⭐⭐⭐ “… når ens glutenintolerante datter siger at brødet er bedre end almindeligt brød så er koden til lækkert brød knækket.” Karina T, Saxo

⭐⭐⭐⭐“… en smuk bog med dejlige fotos. …Man får omgående lyst til at bage … 5 ud af 5 stjerner” Anette, Goodreads.com

” … en fornem indføring i, hvordan man skal tænke glutenfrit bagværk på en anderledes måde.” Empey.dk

Artikel i Horsens Posten

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN SOM PDF HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN SOM PDF HOS SAXO

KØB E-BOGEN SOM PDF HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN SOM PDF HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN SOM PDF HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN SOM PDF HOS WILLIAM DAM