Over Dine Øjne

“JEG SVÆVER FRIT i et stort, sort rum.

Jorden er langt under mig, en lille blå kugle omringet af tåge. En stemme spørger: Hvad laver du her? Men hvad skal jeg svare? Der er så mange grunde til, at jeg svæver rundt herude, og jeg forstår dem langt fra selv.”

SÅDAN BEGYNDER denne bog, der foregår så forskellige steder som London, New York, Spanien og i universets mørke rum. Her fører fortælleren samtaler med en stemme, der viser sig at tilhøre Gud.

GENNEM DISSE SAMTALER får vi en beretning om at ville være kunstner. At tabe sig selv i processen, og miste den man elsker. Om længsel efter frihed, om sex, bedrag og pengemagt i New Yorks kreative miljøer; om forfulgte sigøjnere i Spanien – og om at finde en ven, når ingen venner er i sigte.

EN MEGET USÆDVANLIG ROMAN om at svigte og at savne, om kærlighedens væsen og om Gud, forstået som den samtale mennesket fører med universet for bedre at forstå sig selv.

Om forfatteren

Maren Sophie Clausen voksede op i Helsingør, Nordsjælland. Hun flyttede til London for at studere kunst og kunsthistorie og har siden arbejdet som kulturmedarbejder for den Danske Ambassade i London samt grafisk design manager og events & udstillingskoordinator for the Royal Shakespeare Company i Stratford-upon-Avon, hvor hun bor med sin familie.

Få mere information på: www.sophieclausen.com

Læserne anmelder

⭐⭐⭐⭐⭐ “En finurlig fortælling der sætter tankerne i gang og sender dem ud på en rejse uden kendt destination.” Linda Lorentsen, SaxoMaren Sophie Clausens debutroman

⭐⭐⭐⭐ “… hver en sætning gav mig stof til eftertanke. … 4 ud af 6 roser” Krimiormen

⭐⭐⭐ “Over Dine Øjne er i både form- og handlingsmæssig forstand grænsesprængende.” Kristeligt Dagblad

“Det er en poetisk og spændende fortælling, der griber læseren.”
Visdomsbøgerne

“Over dine øjne er en roman, som udvider begreber som hjem, kærlighed og længsel. Den følger en kvindelig kunstners rejse fra England til USA samt hendes indre liv i mødet med kærligheden, begæret og det konforme. Sophie Clausens sansemættede sprog sætter sig i kroppen. Man bliver opslugt af hendes levende fortællestil, der giver en følelse af at svæve gennem teksten. Synes, at det er en bog alle jordboer skal læse. Ville egne sig perfekt til rejselitteratur, og burde stå på hylden i lufthavne og på banegårde rundt om i verden.”
Freelance redaktør Mette Kallerup

“Der er så mange steder hvor det næsten gør helt ondt inde i en, fordi man kender det så godt. Jeg er meget fascineret af hele beretningen.
Parallellerne til universet er som taget ud af mine tanker og oplevelsen af at være et lille atom eller bakterie i en større sammenhæng.”
Linda Lildholdt, Billedkunstner

“Det er en utrolig god bog der udtrykker mange tanker og følelser, der også gælder os.”
Nils og Kirsten Hartmann

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS ARNOLD BUSCK

KØB BOGEN HOS BOGREOLEN.DK

KØB E-BOGEN HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOGREOLEN.DK

KØB BOGEN HOS ARNOLD BUSCK