Sjælens kald

Når jeg mister grebet i mit gådefulde liv som menneske, sætter det mig i en dyb fortvivlelse, som leder mig til at spørge: ”Hvorfor er jeg her?”

Den dag jeg fandt mit endegyldige svar, kunne jeg lægge fortvivlelsen til ro.

Med varme og humor leverer Helle en hudløst ærlig og autentisk beretning om, hvordan det, der kan virke tilfældigt, uretfærdigt og brutalt på livets vej, kan indeholde skjulte gaver til os, hvis vi er bevidste om budskaberne.

Helle tager dig med på sin egen opdagelsesrejse, som lige siden den voldelige barndom har handlet om at lede efter svarene på spørgsmålet ”Hvorfor er jeg her?”

Hun deler generøst de svar, hun finder, og giver, gennem de spejle hun sætter op, muligheden for at du kan reflektere over dine egne svar.

Helle har skrevet bogen til sit ufødte barn. Allerede i barndommen fortalte en indre stemme hende, at hun ikke skulle være mor. Senere fortalte biologien hende noget andet, men hun holdt fast i sin overbevisning om, at moderskabet ikke var hendes vej i dette liv.

Hun er her af en anden grund, som handler om noget, der er større end hende selv.

Om forfatteren

Anastassia Helle Spenner (f. 1960) har mere end 30 års erfaring med personlig udvikling.

Helle er psykoterapeut, coach, underviser, spirituel vejleder og healer og driver sammen med sin mand Leadership by Heart, som tilbyder uddannelser, kurser, terapi, spirituel vejledning, healing og retreats.

Med Sjælens Kald debuterer hun som forfatter.

Læseprøve

Du kan læse første kapitel fra bogen her  Læseprøve Sjælens kald

Bogen i medierne

⭐⭐⭐⭐ “Det er en nydelse at læse bogen, selv om den naturligvis indeholder barske livselementer …Bogen passer perfekt ind i denne lidt mørke tid, hvor vi har brug for at læse, at vi selv kan vælge om vi vil og tør gå efter sjælens kald; på trods af omverdenens forventninger og verdens omskiftelighed.” Anette Riis, Goodreads

Artikel i Bogmarkedet.dk

“Bogen er på en og samme tid en erindringsbog og spirituel dannelsesrejse. Bogen skrevet med dybfølt ømhed og dialog med sit ufødte barn. Barnet som Anastasia Helle Spenner valgte fra i sit liv.” Janni Ansel, janniansel.com


KØB DEN TRYK
TE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

 

 

Annoncer

One Comment

  1. Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk

Comments are closed.