Mit liv med sygdom

Jeg var fire år gammel, da jeg første gang fik ondt i maven.

Ikke at jeg kan huske det, men det er, hvad jeg er blevet fortalt af mine forældre. Det var derfor, at jeg svarede lige præcis det til alle læger, der spurgte.

Det kan være en løgn. Jeg tror ikke, at det var en løgn, men jeg var meget lille, og man har kunnet fortælle mig hvad som helst, og jeg ville have troet på det.

For Sascha Strange er en stor del af barndommen blot en sløret erindring af smerter og gråd. I denne personlige fortælling om livet med sygdom deler forfatteren sine oplevelser, holdninger og tanker. Bogen er fyldt med anekdoter og overvejelser over livet, og giver et indblik i en ung kvindes følelser.

Om forfatteren

Sascha Strange (f. 2001) debuterer med bogen Mit liv med sygdom. Det er en personlig historie om et sygdomsramt liv set fra forfatterens egne øjne.

Bogen tager udgangspunkt i de diagnoser og lidelser, forfatteren er stødt på i sit liv.

 

Bogen i medierne

Artikel på bogmarkedet.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Det er en meget personlig bog, hvor Sascha Strange ærligt fortæller om de oplevelser hun har haft. “Mit liv med sygdom” er en lille, smuk bog der forhåbentlig kan hjælpe andre med sygdom.” Bogens Liv, Instagram

⭐⭐⭐⭐⭐/5 “Rigtig godt skrevet – masser af gode tanker” Cecilie E, Saxo

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM