Mit liv med sygdom

Mit liv med sygdom

Mit liv med sygdom

Jeg var fire år gammel, da jeg første gang fik ondt i maven.

Ikke at jeg kan huske det, men det er, hvad jeg er blevet fortalt af mine forældre. Det var derfor, at jeg svarede lige præcis det til alle læger, der spurgte.

Det kan være en løgn. Jeg tror ikke, at det var en løgn, men jeg var meget lille, og man har kunnet fortælle mig hvad som helst, og jeg ville have troet på det.

For Sascha Strange er en stor del af barndommen blot en sløret erindring af smerter og gråd. I denne personlige fortælling om livet med sygdom deler forfatteren sine oplevelser, holdninger og tanker. Bogen er fyldt med anekdoter og overvejelser over livet, og giver et indblik i en ung kvindes følelser.

Om forfatteren

Sascha Strange (f. 2001) debuterer med bogen Mit liv med sygdom. Det er en personlig historie om et sygdomsramt liv set fra forfatterens egne øjne.

Bogen tager udgangspunkt i de diagnoser og lidelser, forfatteren er stødt på i sit liv.

 

Bogen i medierne

Artikel på bogmarkedet.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Det er en meget personlig bog, hvor Sascha Strange ærligt fortæller om de oplevelser hun har haft. “Mit liv med sygdom” er en lille, smuk bog der forhåbentlig kan hjælpe andre med sygdom.” Bogens Liv, Instagram

⭐⭐⭐⭐⭐/5 “Rigtig godt skrevet – masser af gode tanker” Cecilie E, Saxo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 “Igennem bogen har jeg som læser følt mig forstået på en helt anden måde end jeg nogensinde har følt med en ‘fremmed’. Der har været så meget relaterbart i Sascha Strange’s anekdoter, overvejelser og følelser som bliver beskrevet i fortællingerne om hendes egne sygdomme.
Det er også noget af det, der gør denne bog så vigtig. Personligt, synes jeg ikke der er særlig mange biografier, der går I dybden med hvordan det er at være barn/ung og syg – selvom der bestemt har været brug for det, når man er ung og står i situationen med en sygdom man ikke ved hvordan man skal forholde sig til – som forfatteren også nævner selv i bogen.
Jeg synes det var en helt igennem fantastisk bog, og jeg har allermest lyst til at give Sascha Strange et kram, efter at have læst slutningen af historien, og fortælle hende at jeg synes hun er skide sej, for at have fortalt hendes historie.
Jeg vil klart anbefale bogen videre, uanset om man fejler noget eller ej, for den er lærerig uanset.” Malokobooks, Instagram

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB EBOGEN HER

KØB EBOGEN HOS FORLAGET

KØB EBOGEN HOS SAXO

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG

KØB EBOGEN HOS BOG & IDE

KØB EBOGEN HOS TALES.DK

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

 

FIND LYDBOGEN HER

KØB LYDBOGEN HOS FORLAGET

STREAM HOS MOFIBO

STREAM HOS BOOKMATE

KØB LYDBOGEN HOS PLUSBOG.DK

KØB LYDBOGEN HOS SAXO

KØB LYDBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

KØB LYDBOGEN HOS BOG&IDE

STREAM HOS BOOKBEAT

KØB LYDBOGEN HOS TALES.DK

 

Annoncer