Stedsans

Stedsans

Rejser, mennesker og historie.

Tag med til Fiji, Honduras, Uruguay, Libanon, Armenien, Ukraine og Cambodia, til genoptræning på Montebello i Andalusien, tværs over Java og Sydamerika, og oplev thaiernes og tyrkernes gæstfrihed.

Få et glimt af Julia Roberts i Sri Lanka, mød sydafrikaneren, der ville blive en engel efter døden, og pastuneren, der måske havde skudt danske soldater i Helmand.

Her er også spedalske i Indien, en kastreret australier, en hængt syrer og et lesbisk par fra Iran.

Kom til Stalingrad, Pearl Harbor, Beesheba, Isandlwana og Singapore, mød mayaerne, khmererne, nabatæerne, og de gamle ægyptere og grækere.

Overnat på Massada, i Hanoi omgivet af rotter, under en altan i Lausanne og på 5-stjernede hoteller i Mexico, bliv vækket af tangomusik i Argentina og sejl gennem Middelhavet.

Stedsans er 25 historier fra de varme lande.

Om forfatteren

Claus B. Andersson er født 1958 i København. Fra Ordblindeinstituttet over Københavns Universitet, gennem seks kontinenter og over 70 lande, til en ufrivillig hverdag som tidligt pensioneret jurist og advokat på grund af gigt.

Han debuterer som berejst forfatter, midt i en Coronatid, hvor ingen ved, om der igen kommer en dag, hvor der er flere grønne og gule lande end orange og røde.

Bogen i medierne

Artikel i Bogmarkedet.dk

⭐⭐⭐ “Jeg kunne godt lide Claus B. Andersson’ skrivemåde og jeg ville anbefale bogen til alle der godt kan lide at rejse og alle der interessere sig for militær historie.” Julie, Instagram

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 “Er du bare lidt sprognørdet blandet med en god portion verdensnysgerrighed, er bogen en skattekiste af aha oplevelser, så rig på sanselige billeder, der vækker egne rejser til live og skubber til den inderlige længsel efter at rejse mere. Tænk at rejse i fodsporene af Claus Andersson og vitterlig møde mayaerne, khmererne, nabatæerne og de gamle ægyptere og grækere. Jeg melder mig gerne.” Gitte Bobak, Goodreads

 

Annoncer