Tvillingerne siger tak!

Vi modtager ofte post, og denne har vi fået lov at dele med andre. Det er den slags mails, som gør os både stolte og ydmyge på samme tid.

“Jeg vil bare lige sige så STOR TAK for dit introkursus i går aftes! Jeg ankom mega stresset og træt – med hovedpine og hovedet fyldt med alt det, jeg skulle nå. DU talte lige ind i min sjæl, lige ind til det, der er vigtigt og jeg var tryllebundet ! Min hovedpine forsvandt som dug for solen, dine ord ramte mig et dybt og vigtigt sted i hjertet og startede store tanker med overskud og glæde. Det var først og fremmest din rolige, hudløse ærlighed, der fik mig til VIRKELIG AT LYTTE til dig . Det var på en måde magisk, det mest forunderlige, jeg har gjort for mig selv i mange år – og tro mig, jeg er et menneske, der gør alle mulige spændende ting hele tiden og kaster mig ud i alverdens ting – og bliver ved, til jeg er god til det…..men da jeg gik , var jeg helt til stede i mig selv for første gang i mange år, faktisk….” 

Ja, det er den slags som rører os dybt.

Det var faktisk derfor vi startede skriveskolen i 2015. For at gøre en forskel. Være de forfattere, som vi ville gerne have mødt for 20 år siden. Som kunne have taget vores hånd. Støttet. Opmuntret. Vejledt. Til bedre og flere ord.

Vi elsker at hjælpe andre forfatterspirer gennem processen fra ide til færdig bog og der er kun ét optagelseskrav: du skal være vild med ord.

Til gengæld lover vi, at dele vores hjerteblod med jer – uanset om I skriver erotik, fantasy, krimi, digte, satire eller digte. Der er plads til ALLE hos os.

Vi hjælper og støtter med underholdende, kærlige og kompetente råd. Du lærer med et smil. Og bliver en del af et netværk med andre forfatterspirer. Det er med andre ord en forrygende skole, men tag ikke vores ord for det. Vi har samlet en buket af de mange skønne og rørende kommentarer vi har modtaget siden starten.

Vi rødmer af stolthed over at vores passion nåede ud til så mange. Det er lige præcis den slags, som gør det al sliddet værd.

Og så tilbage til flere af de kommentarer vi har modtaget fra glade elever:

“Et super godt og inspirerende kursus”

“Skolen, man ønsker, der aldrig ringer ud!”

“Kære Søren – Kære Morten, TAK til jer…. For en meget interessant aften i Aalborg i går. Tak for jeres rolige og ikke mindst ærlige måde at formidle, hvad hjertet er fyldt af. Meget berigende…!”

“Jeg holder af øjenhøjde. Og jeg holder af at lære med glæde. Det er opløftende og konstruktivt. Stor ros herfra til jer begge, kære Morten og Søren 🙂 Tak for en dejlig inspirerende aften i København”

“1000 tak for en fantastisk aften i Aalborg. Synes virkelig der var meget jeg kunne komme hjem med. Tak for jer og jeres dejlige måde at være på. “

“Jeg har elsket hvert et minut på aftenkurserne”

“Superinspirerende”

“Det var både lærerigt, interessant, inspirerende og ikke mindst underholdende! Jeg havde ikke forventet at grine så meget. Så det var altså også bare skønt!!”

“Et brag af et foredrag …aldrig før hørt nogen tale så passioneret om at skrive!”

“Tak for jeres engagement og nogle inspirerende timer krydret med humoristiske indslag! I er et godt makkerpar.”

“Tak for en hyggelig og inspirerende aften. Jeg tager hatten af for jeres flid!”

“Det har givet mig en masse god energi og en masse nye bekendtskaber”

“Fedt at møde to så super engagerede mennesker som tvillingerne er. I giver virkelig lysten til at skrive!”

 

kbhkursus3
Foto: Cammilla Rysgaard

Inspirerende aften i København. Med øjenhøjde og glæde. Det var cool.”

“Jeg takker for en inspirerende aften krydret med god humor. Ingen tvivl om at I er dedikeret til jeres arbejde og ærlige omkring hvor meget blod sved og tårer der skal udgydes.”

“Netop dedikation, humor og ærlighed er velvalgte ord om de skønne brødres indsats … Bare SÅ motiverende.”

“Man skal brænde for at tænde, og det gør I varmt og lysende, tak for tre inspirerende timer og for at dele ud af jeres begejstring og erfaring. Jeg sidder med følelsen af at have fået en gave.”

“Hold så op for en feeed og givtig aften med jer alle på forfatterskolen og tak for nogle skønne tvillinger”

“Hvor er I bare inspirerede at høre og se på”

“Ja, helt igennem fantastisk!! Så gode I er sammen, så sjove og dybt ærlige.”

“Så inspirerende, underholdende og givtigt!”

“Tak for en fantastisk aften i København. Det var umådeligt inspirerende, og I supplerer hinanden så vel. Jeg glæder mig allerede til næste kursus om en måneds tid.”

“Tak for en fantastisk inspirerende aften. Så dejligt at have jer som livline og trække på jeres kæmpe erfaringer. Skønt at mærke jeres nærvær trods så mange mennesker. Jeg glæder mig allerede til næste gang”

“Super kursus”

“Tusind tak for en meget inspirerende aften. Ser frem til næste runde”

“Tusind tak for nogle fantastiske timer i torsdags, det var så inspirerende, at jeg bare har haft lyst til at skrive hele tiden lige siden. “

“Super godt foredrag”

“1000 TAK for et herligt og inspirerende arrangement i går. I har en meget givende og overbevisende tilgang.”

“Super inspirerende start på fantastisk vedkommende, lærerigt, sjovt og ærligt skrivekursusforløb. Can´t wait for more”

 

Annoncer