Frø i fare

FRØ I FARE

FRØ I FARE er den sandfærdige historie om klokkefrøernes vilde liv.

Det er fortællingen om, hvad der skete på en lille ø, da katastrofen ramte, og klokkefrøerne nær blev udryddet. Det er den gamle frø, Bombina, der fortæller det hele, så det er til at forstå – både for de små klokkefrøer og for dig, som læser bogen eller får den læst op.

Dette er en sjov historie, men det er også en sand historie om, hvordan vi mennesker heldigvis nogle gange kan hjælpe naturen tilbage i balance.

Bogen egner sig til oplæsning for de 6-8 årige og til de lidt større børn, der har lært at læse. Hardback.

 

Om forfatter og illustrator

Historien er skrevet af Susanne Bang, der er biolog, forfatter og foredragsholder. Hun har i mere end 20 år formidlet viden om dyreliv – fra frøer til hvaler og alt det midt imellem – i bl.a. Zoologisk Have, København og Dyrenes Beskyttelse.

Illustratoren er Michael Petersen, der er grafiker og dyrlæge med en fortid som udstillingsdesigner i Zoologisk Have, København. Først og fremmest er han vild med at formidle naturen, både på skilte i naturområder og i bøger som ”Sø & å” og ”Spor i naturen”

 

Bogen i medierne

“Rigtig sød og informativ bog, som er fyldt med både spændende læring og fine illustrationer.” Lektørudtalelse

⭐️⭐️⭐️⭐️/5 “Bogen egner sig både til voksne og børn, da sproget er let læseligt og nemt at følge med i. Men jeg vil dog sige det ikke er til sådan nogle små filejser, som jeg selv har en af. Så vent med at læse, til barnet kan forstå, det er lidt sjovere 😉 Alt i alt synes jeg det var en rigtig fin bog, og en god måde at få budskabet ud med, at vi skal passe på vores verden og dyrene” ❤️ Maloko books, Instagram

Omtale i Natur & Miljø – marts 2023 – side 62

KØB BOGEN HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS TALES.DK

Annoncer

2 Comments

  1. Pingback: Susanne Bang - FORFATTERSKABET.DK

  2. Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk

Comments are closed.