Gaver i Mørket

Gaver i Mørket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaver i Mørket

Denne bog tilbyder dig pusterum og pauser i december.

En daglig påmindelse om hvad der er vigtigst i tilværelsen. Ord til refleksion og eftertanke, og en konkret vejledning til nærvær, så du kan nå frem den jul som er hjerternes fest.

Mange mennesker føler sig fanget i et fortravlet liv. Der er konstant meget at gøre og leve op til, og i december bliver det sat på spidsen.

Julen lægger et stort forventningspres oveni det, der allerede er.  Det som skulle være et helle af fred og familietid, bliver et ræs af penge, pynt og pakker.

 

Om forfatteren

Helle Viuf er teolog og præst, forfatter, blogger og master i sjælesorg. Hun arbejder vedholdende med formidling af eksistentielle og åndelige emner også på utraditionelle og kreative måder, bl.a. gennem strikning og maleri.

 

Bogen i medierne

Omtale i bogmarkedet.dk

“En dejlig decemberbog, der varmt kan anbefales herfra!” anmeldelse i BookNook

⭐⭐⭐⭐⭐ “”Fantastisk bog… et godt afbræk i hverdagen” Jonas, Saxo.com

⭐⭐⭐⭐⭐ “Virkelig en god bog… kan bruges året rundt” Marion, Goodreads.com

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Jeg har længe ledt efter en lille julekalender til mig selv, altså sådan helt til mig selv. Noget som kan hjælpe mig til at holde jordforbindelsen igennem årets travleste måned, og gerne holde lidt længere – lidt ligesom chokoladekalenderen gør på lårene, bare i sjælen i stedet 😊 Da jeg læste om Helle Viufs kalenderbog, tænkte jeg, at det måske lige præcis var det, som jeg havde ledt efter.  Desuden er det da en oplagt adventsgave til en man har kær, jeg har i hvert fald bestilt!” Dorthe Greve, Justfollowmyread.

“Denne bog tilbyder et tiltrængt pusterum og små øjeblikke af ro og tid til fordybelse i december måned. Den giver daglige påmindelser om det vigtigste i livet. 📖
Kalenderbogen indeholder 25 små tekster til de første 25 dage i julemåneden. Hvert kapitel afsluttes med dagens ord, dagens muligheder og dagens tanker, hvor du kan tage noter og reflektere nærmere over dagens emne. Bogens ord til refleksion og eftertanke, sammen med de praktiske råd om nærvær, hjælper dig med at skabe en mere rolig og velbalanceret julemåned.” 🤔✍️  Livet på Olof, Instagram

⭐⭐⭐ “… et kærkomment afbræk fra juleræset, som opfordrer læseren til at stoppe op, mærke efter og se indad.
Hendes bog er et dagligt helle fra stress og jag, en påmindelse om det vigtigste i livet. Hvert afsnit indeholder små oplæg til selvrefleksion og eftertanke som kobles med konkrete forslag til ro og nærvær, så julefreden kan sænke sig. Kort sagt en bog, som giver læseren stof til eftertanke og stiler mod nærvær og fordybelse i december. Heidi, dinboganmelder


KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS BOG&IDE

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

 

Annoncer