Gør mindre end du plejer

Der er noget galt i Danmark.

Vi danskere er bogstaveligt talt ved at spise os selv ihjel. Mere end halvdelen af befolkningen er overvægtige, og der er store stigninger i mange livsstilssygdomme.

Nickolai Damgaard er ekspert i fordøjelse og faste og har arbejdet med hundredvis af klienter både private, virksomheder og professionelle atleter.

Gennem sit mangeårige virke med livsstil og motivation har Nickolai oplevet energi som den altafgørende faktor for succes. Desværre mangler alt for mange mennesker viden om, hvordan man opnår mere energi gennem periodisk faste.

I bogen Gør mindre end du plejer fortæller Nickolai hvordan man med simple midler kan opnå fantastiske resultater.

Periodisk faste kan være med til at skabe mere energi og forebygge eller bekæmpe livsstilssygdomme. Flere studier tyder på, at periodisk faste tilmed kan have en positiv effekt på en række neurodegenerative
tilstande.

Denne bog er en del af Nickolais mission om at aflive de mange myter om faste og hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Gør mindre end du plejer – og opnå fantastiske resultater!

Bogen indeholder et esklusivt interview med iværksætteren Christian Stadil, som deler ud af sine mange års erfaring med faste.

 

Om forfatteren

Nickolai Damgaard er ekspert i fordøjelse og faste og har holdt en lang række foredrag og workshops om emnet. Han har rådgivet hundredvis af klienter, både high performance sportsatleter og helt almindelige mennesker, som ønsker et sundere liv, mere energi og mindre sygdom.

Bogen i medierne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “…En absolut lærerig bog om faste, kost og fordøjelse som jeg varmt kan anbefale.Krimiormen 

⭐️⭐️⭐️⭐️ “Professionelt, klogt og klart… ” Anette, Goodreads.com

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB GØR MINDRE END DU PLEJER HOS PLUSBOG.DK
KØB GØR MINDRE END DU PLEJER HOS SAXO
KØB GØR MINDRE END DU PLEJER HOS BOG&IDE
KØB GØR MINDRE END DU PLEJER HOS GUCCA
KØB GØR MINDRE END DU PLEJER HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HER

Kommer snart