Gør mindre end du plejer

Gør mindre end du plejer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er noget galt i Danmark.

Vi danskere er bogstaveligt talt ved at spise os selv ihjel. Mere end halvdelen af befolkningen er overvægtige, og der er store stigninger i mange livsstilssygdomme.

Nickolai Damgaard er ekspert i fordøjelse og faste og har arbejdet med hundredvis af klienter både private, virksomheder og professionelle atleter.

Gennem sit mangeårige virke med livsstil og motivation har Nickolai oplevet energi som den altafgørende faktor for succes. Desværre mangler alt for mange mennesker viden om, hvordan man opnår mere energi gennem periodisk faste.

I bogen Gør mindre end du plejer fortæller Nickolai hvordan man med simple midler kan opnå fantastiske resultater.

Periodisk faste kan være med til at skabe mere energi og forebygge eller bekæmpe livsstilssygdomme. Flere studier tyder på, at periodisk faste tilmed kan have en positiv effekt på en række neurodegenerative tilstande.

Denne bog er en del af Nickolais mission om at aflive de mange myter om faste og hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Gør mindre end du plejer – og opnå fantastiske resultater!

Bogen indeholder et eksklusivt interview med iværksætteren Christian Stadil, som deler ud af sine mange års erfaring med faste.

 

Om forfatteren

Nickolai Damgaard er ekspert i fordøjelse og faste og har holdt en lang række foredrag og workshops om emnet. Han har rådgivet hundredvis af klienter, både high performance sportsatleter og helt almindelige mennesker, som ønsker et sundere liv, mere energi og mindre sygdom.

Bogen i medierne

⭐⭐⭐⭐⭐ “…En absolut lærerig bog om faste, kost og fordøjelse som jeg varmt kan anbefale.Krimiormen 

⭐⭐⭐⭐ “Super guide til at faste, som alle bør læse!” Rasmus Kvejborg, Goodreads

⭐⭐⭐⭐ “Professionelt, klogt og klart… “ Anette Riis, Goodreads.com

“Du kan simpelthen faste uden at skulle sulte dig selv og så er det samtidig godt for dig!” Bogens Liv, Instagram

“Bogens udgangspunkt er at alle skal kunne være med. Det må ikke være svært eller uoverkommeligt eller kollidere med ens sociale liv. Fastefilosofien holdes på et enkelt niveau uden at der går religion i det. Bogen må betragtes som en introduktion til det at faste.” Susse, Instagram

“Det er en hurtig og letlæst bog og meget aktuel i den nuværende krise, hvor dagligvarer er steget voldsomt i pris, samtidig med at energien og trætheden er udbredt blandt mange danskere. Du kan altså slå 2 fluer med et smæk: Spare i dine dagligvareindkøb og få mere energi og et bedre helbred ved at begynde at faste regelmæssigt.” Suzanne von Seitzberg, Instagram

 

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

STREAM HOS E-REOLEN

 

 

Annoncer