Halløj på Christiansborg

Journalistpraktikant Henning Dahlmose kommer ved et sammenfald af muntre uheld til at afsløre den politiske virkelighed i dagens Danmark. Historien starter kort efter det omstridte salg af DONG Energy til den amerikanske kapitalhaj Gold, Digger & Saxman

Salget har sprængt regeringen, og landets statsminister er nu Arne Koridon, der har forladt socialdemokraterne til fordel for de borgerlige, men helliger al sin tid på at vinde sæsonens udgave af Vild Med Dans. Landets ledelse er overladt til spindoktor Philip von Liederman og erhvervsminister Svend Svendsen, der ellers har travlt med vælgermøder i Dubai og jagtsafari.

Den nye satiriske nøgleroman udstiller uhæmmet grådighed, magtbegær, politisk dekadence og forretningslivets bagside med intriger, sex og lyssky aftaler, der efterlader den almindelige dansker med regningen.

Læseren vil i bogen kunne følge med i afsløringen af et gigantisk komplot blandt ministre, godsejere, spindoktorer og ejendomsspekulanter, der snyder og bedrager sig til gyldne håndtryk, vennetjenester og urimelige ministerpensioner.

Vi fraskriver os ethvert ansvar i den forbindelse.


Anmeldelser

⭐⭐⭐⭐⭐ “En hylende morsom bog … 5 af 6 stjerner.”  Krimiormen

⭐⭐⭐⭐⭐ “En bog med et godt grin og smil på læben” 5 ud af 5 stjerner, dinboganmelder.dk

“… skarp satire og plump lagkagekomik”Bogvægten

“… Hele idéen bag bogen er genial og yderst underholdende” Bogrummet.dk

Læs bogen

Læs bogen via ereolen

Læs bogen via mofibo