Læsegrupper

Vi elsker at skrive – og vi elsker at tale om at skrive.

I marts gik turen forbi den lille landsby Hylke syd for Skanderborg, hvor en læsegruppe havde vores novellesamling Madame Salvatins Hemmelighed på programmet.

Det blev en skøn aften i herligt selskab. Vi startede med at fortælle lidt om vores forfatterskab og drivkraften bag ordene. Herefter var det læsegruppens tur til at komme med indspark og kommentarer til novellesamlingen. Der var delte meninger, men det er altid en fornøjelse at komme helt tæt på læserne og få et indblik i hvordan de har oplevet bogen. Og så er det jo altid rart at blive sammenlignet med H.C. Andersen 🙂

Vil du også have besøg?
Vi leder altid efter læsegrupper, som har lyst til at få besøg af et par forfattere.

Det hele er meget simpelt; I læser en af vores bøger og så kommer vi forbi bagefter for at diskutere bogen sammen med jer. På den måde får I en unik indsigt i forfatterens intentioner med bogen og vi får fornøjelsen af at tale med vores læsere og høre om jeres læseoplevelse.

Vi er Danmarks eneste tvillinger, som skriver skønlitteratur i fællesskab. Vi har skrevet digte, erhvervshistorie, krimier, satire og noveller, så der er masser at vælge mellem for alle læsegrupper.

Vi kører over hele landet efter aftale. Skriv til os på info@forfatterskabet.dk og fortæl lidt om jeres læsegruppe og hvilken bog I kunne tænke jer at læse.

De fleste af bøgerne kan lånes via jeres lokale bibliotek, streames på Mobifo og Storytel eller købes som ebøger. Det er helt op til jer.

Annoncer