Jeg er dig og du er mig

Jeg er dig og du er mig

 

“Hun havde lært at arbejde med kvalmen. At presse fornemmelsen nedad mod mavesækken igen. Men hun havde ikke lært at styre blodforsyningen til hjernen gennem en hals snøret sammen med et sjippetov.”

Romanen ”Jeg er dig og du er mig” følger en piges vej fra fødsel til ung i både fascinerende og barske nedslag.

Læseren oplever også hendes forældres særlige mentale habitus og i særdeleshed den tvilling, der gør pigens liv til et helvede.

Om forfatteren

Gitte Herdin (f. 1972) dykker ned i det menneskelige sinds skrøbeligheder i sin anden roman. Det gør hun med stor sanselighed og tager læseren med på en rejse i både cellekerner, personernes plagede sind og menneskelivets fortælling.

Bogen i medierne

” … sanseligt beskrivende udgivelse … Sproget er eksperimenterende og interessant.” Lektørudtalelse fra  

⭐⭐⭐⭐⭐ “Bogen er meget velskrevet. Allerede fra første skriv fangede bogen mig. Den er skrevet på en måde, så der tydeligt dannes tænker og billeder. Et meget fint, detaljeret og intelligent sprogbrug, meget blomstrende. Jeg giver Gitte 5 ud af 5 stjerner for denne fantastiske bog. Elsker du at læse bøger ligesom jeg, så hop ud i denne. Den er overskueligt og helt fantastisk.” Line Eriksen, line.e, Instagram

⭐⭐⭐⭐⭐ Igen viser Gitte sin store evne til med ord at beskrive de tankebilleder og erindringer, hun har i sit sind. Allerede i det første kapitel opbygger hun perfekt et billede, der i de allersidste sætninger fuldendes til sin konklusion; og de følgende kapitler understreger, hvor perfekt hun kan bruge sproget til at beskrive sindet.” Søren Hansen, Goodreads

⭐⭐⭐⭐⭐Gitte har skrevet en virkelig interessant historie. Den handler om de skrøbeligheder, vi alle har i os og hvilke strategier, vi udvikler for at leve med dem. Læs den langsomt og gerne to gange. Gitte har et blomstrende sprog som man kan lede længe efter. God læselyst!” Britt P, Saxo

⭐⭐⭐⭐ “Jeg er dig og du er mig” er meget velskrevet, og jeg kan personligt godt lide når der bliver leget med ordene, eller der bliver “sammenlignet” med noget andet for at styrke budskabet i situationen, hvilket Gitte Herdin er meget god til.” Maria Kohls, Malokobooks, Instagram

“Jeg har haft fornøjelsen af at læse bogen, der er en bevægende, velskrevet, fængende fortælling om sårbarhed, skrøbelighed, opvækst og udspring – i mere end en forstand.” Simon Kratholm Ankjærgaard, Facebook

Jeg holder meget af at læse bøger, som giver mig noget, enten noget historisk, psykologisk eller med et samfundsmæssigt emne. Jeg tænker at denne bog vil være perfekt at læse, hvis man er i gang med uddannelser indenfor psykologi, eller tænker på at arbejde inden for sundhedssystemet, eller som socialrådgiver, hvor mange af disse emner også kan være interessante. Men jo længere jeg kom i ind bogen, fandt jeg ud af, at selv min nysgerrighed også blev vækket, derfor tror jeg bestemt, at emnerne i denne bog vil ramme bredt. Annemette, annemetteseventyr.dk

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

Annoncer