Kvinder der mister sig selv

Kvinder der mister sig selv

Kvinder der mister sig selv

• Føler du, at du har mistet dig selv i dit forhold?
• Er din længsel efter kærlighed endt med at blive en ulykkelig kamp?
• Savner du svar på, hvorfor du har så svært ved at slippe ham og stå op for dig selv?

Når man gør et andet menneske til sin største kilde for kærlighed, stilles man i en sårbar og afhængig position. Følelsesmæssig afhængighed er en pinefuld tilstand, der medfører smerte, stress og afmagt.

Jagten efter kærlighed og anerkendelse får dig til at ofre egne grænser og værdier. Som følelsesmæssig afhængig er du desværre ofte et match til personer med narcissistiske træk eller andre dysfunktionelle mønstre.

Kvinder der mister sig selv giver dig indblik i hvorfor du ender med at opgive dig selv, og må kæmpe så hårdt for kærligheden.

Bogen udstyrer dig med viden, der fortæller dig hvordan du kan slippe ud af dine hjertesorger, ved hjælp af kærligheden til dig selv.

Du lærer hvad Selvkærlighed er og får vejledning og øvelser i at tage små, trygge skridt til at genvinde din indre ro, og dit selvværd.

 

Om forfatteren

Nicole Albæk (f. 1971) er uddannet som Coach og Afhængighedsrådgiver med speciale i at hjælpe kvinder, der lider af ulykkelig kærlighed på grund af følelsesmæssig afhængighed.

Hendes personlige rejse har givet hende stor viden og erfaring, samt et dybt ønske om at give sin viden og værktøjer videre til dem, der sidder fast i ødelæggende forhold.

 

Bogen i medierne

Omtale i Bogmarkedet

⭐⭐⭐⭐⭐ “5 stjerner! Det er en ren gyser at læse, men den er så sand! Et wake up call til aldrig at falde i den negative kærstefælde igen. Nicole skriver præcis og meget let forståelig.” Erika K, Saxo

⭐⭐⭐⭐⭐ “Når man læser bagsiden, lover bogen viden om følelsesmæssig afhængighed, hjælp til selvkærlighed og respekt for egne grænser og værdier, og bogen lever til fulde op til disse løfter og mere endnu.Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog, og de forskellige begreber og værktøjer bliver godt forklaret med eksempler, som mange vil kunne relatere til. Tak for en fantastisk håndbog! Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner.” Suzanne Edel von Seitzberg, Instagram

⭐⭐⭐⭐⭐ “Fantastisk bog… godt skrevet 🙂 Kan klart anbefales :-)” Laila Andersen, Gucca

⭐⭐⭐⭐⭐ “En helt igennem brugbar bog skrevet med hjertet og med stor indsigt … mine bedste anbefalinger” Tine Bæk Sørensen, Gucca

⭐⭐⭐⭐⭐ “Helt tilfreds godt køb bogen kom hurtigt” Tina Hansen Rossen, Gucca

“Læs en dejlig og spændende bog om, hvordan du er nået til, at frygten og angsten styrer dit liv fremfor glæde og egenkærlighed.
Masser af visdom og gode råd til skrantende parforhold er der også og endda også de forhold, der mener, de er ok i balance men lige kunne bruge at vide noget om nye måder at sætte grænser på.” bogsyn.dk
Artikel på pov-international.dk – lyt til podcast, hvor Nicole Albæk interviewes her

Artikel på jv.dk

Podcast hos Piamaria Manou – Magiske Menopause – lyt her

⭐⭐⭐⭐/5 “Som siderne vendes bliver det også en vej til at finde sig selv med selvkærlighed og troen på sig selv. Let forståelig viden, brugbare redskaber og korte afsnit, der gør bogen overskuelig. Det hele er skrevet i et sprog, hvor læseren bliver klogere på eget handlingsmønstre, samtidig med at der skabes et håb om en anden måde at leve på. Har man som jeg både personlig og arbejdsmæssig erfaring med en alkoholiker/narcissist, så er kendskabet til flere af disse veje til helbredelse genkendelige. Derfor kan jeg på alle måder anbefale denne selvhjælpsbog, der henvender sig til alle, som har været i kontakt med en giftig person og i den forbindelse mistet sig selv.
Indsigtsfuld, favnende og vanvittig lærerig,
derfor
🤎🤎🤎🤎/5″ Susanne, Bogglæde Instagram

⭐⭐⭐⭐⭐  “Utrolig god og nyttig bog. Burde foræres væk til unge piger allerede i folkeskolen, meget kunne spares af smerter, hvis de dog bare vidste og kunne genkende.” Irene Eriksen, Gucca

 

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

STREAM HOS E-REOLEN

FIND LYDBOGEN HER

KØB LYDBOGEN HOS FORLAGET

KØB LYDBOGEN HOS SAXO

KØB LYDBOGEN HOS PLUSBOG

KØB LYDBOGEN HOS BOG&IDE

KØB LYDBOGEN HOS TALES.DK

KØB LYDBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

STREAM HOS E-REOLEN

Annoncer