Lille Gub

Lille Gub – når far og mor skal skilles

Lille Gub – når far og mor skal skilles er en skilsmissebog for børn i alderen 0-6 år.

Bogen hjælper barnet med at forstå de følelser, som barnet oplever i forbindelse med skilsmissen, og forklarer på en nænsom måde, hvad skilsmisse er.

Bogen giver barnet tryghed i at vide, at det aldrig er barnets skyld, at forældrene bliver skilt, og hjælper med at rumme følelser som savn, sorg og vrede.

Bogen efterlader barnet i tryghed og vished om, at forældrenes kærlighed til barnet aldrig kan gå i stykker.

Lille Gub er barnets bedste ven i skilsmissen, og dit redskab til at skabe dialog med dit barn.

Om forfatteren

Bogen er skrevet af Dorte Lytje og illustreret af Eva Ehler.

 

Bogen i medierne

⭐⭐⭐⭐⭐ “Bogen er et godt redskab til at åbne op for den svære snak om skilsmisse … Virkelig fin og vigtig bog til de mindste, når far og mor skal skilles. (nanahyllested.dk), Saxo

⭐⭐⭐⭐⭐”Fin og anvendelig bog, som kan læses for og med skilsmissebørn op til 8 år. Flotte illustrationer.” Anette H / Saxo

“Bogen kan være et rigtigt godt grundlag for forældres formidling til det lille barn – at kærligheden er der midt i det opbrud, der finder sted rundt om barnet i skilsmissefamilien – og som det kan være svært at begribe, når alt ser forandret ud … Bogen gør det nænsomt og med stor loyalitet over for varme og gode følelser og værdien af fællesskab.”
Per Schultz-Jørgensen, Familieforsker og professor i psykologi

“…bogen støtter forældre i processen til hvordan de kan hjælpe deres børn under og efter en skilsmisse. Når forældre læser bogen sammen med barnet – får barnet mulighed for at blive set, hørt, forstået og guidet.”
Mette Weber, Sundhedsplejerske, familie-og konfliktvejleder, talmedbørn.dk

“Bogen er også et godt redskab til at kunne hjælpe barnet med at få bearbejdet og talt om, hvordan skilsmissen påvirker dem. Jeg anbefaler derfor også varmt bogen til mine familier. Bogen rammer plet ved, at det både er en samtalebog og en malebog, som kan bruges terapeutisk, men også bare, som en helt almindelig børnebog, barnet selv kan finde frem, når det har behov for eller lyst til det.”
Bettina Vestergaard, skilsmissekonsulenten.dk

“… en fantastisk bog til småbørnsforældre, der skal tale med børn om skilsmisse. Den er så konkret, så brugbar og så ”lige-til-at-gå-til” at den er en gave både til de voksne og ikke mindst børnene.”
Rikke Winckler, forældresparring.dk

 

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

LÅN BOGEN PÅ EREOLEN

 

Annoncer