Madpakker uden gluten

Madpakker uden gluten

Alle har ret til lækre madpakker!

Her får du nemme og inspirerende madpakker til både børn og voksne – uden at bruge mange timer i køkkenet.

Vores madpakker trænger til et løft, og det giver Karina dem i denne bog!

Ud fra sine 5 madpakkeprincipper giver Karina dig gamle klassikere som pølsehorn og pizzasnegle, men også nye idéer og inspiration til den gode madpakke uden gluten eller det hurtige måltid på farten, hvor du har brug for brændstof og god energi.

Nøgleordene er minimal forberedelse og optimal smag.

Madpakker – uden gluten løfter kvaliteten af dine madpakker i en travl hverdag. Med bogen i hånden kan du smøre lækre madpakker, som børnene vil elske at spise.

Om forfatteren

Karina Baagø er mor til to børn og har smurt et hav af madpakker! Karina har en uddannelse i ernæring og sundhed, og hun har siden 2016 arbejdet professionelt med glutenfri bagning og opskriftudvikling. Karina er også forfatter til bestsellerne Knæk Koden til Glutenfrit Brød og Glutenfrie årstider.

Bogen i medierne

“Indbydende og inspirerende madpakkebog. Vil tiltale både glutenallergikere og alle, der gerne vil lave gode og sunde hjemmelavede madpakker – både til børn og voksne.” Lektørudtalelse 

Omtale på Kvindeguiden

“En kogebog som er nemt at gå til og som giver gode ideer til madpakker/frokost som mætter. Mad der er nemt på farten og det kan de fleste af os jo godt lide. Samtidig er jeg selv meget glad for at brød er groft, og det er der nogen af dem her i bogen som virkelig må siges at være.” L. Jørgensen Livstegnfraummi

⭐️⭐️⭐️⭐️ “Pludseligt åbenbarede favre nye verden sig. Hidtil har de kreative elementer mest bestået af pizzasnegle og pølsehorn, eller, når jeg rigtigt skulle eksperimentere, hjemmelavede knækbrød! Men af en eller anden grund så blev det alligevel hurtigt kedeligt, men med denne er der virkelig pustet nyt liv i madpakkebandens feltration.
Bogen rummer nemme, glutenfri opskrifter, hvor alle kan være med! Den giver sig ikke ud for at være mere, end den er, nemlig en lille, let opskriftbog med relativt simple opskrifter – but it works! Nu trives jeg godt i et køkken og elsker at kaste mig ud i lidt større kulinariske eksperimenter, men madpakkerne har altid været den sure pligt, der skulle overstås! Men nu… nu er der positiv feedback på indholdet!
Generelt kommer “madpakkemad” nemt til at lyde kedeligt, men her spænder vidden altså fra dadelkugler til hjemmelavede mælkesnitter, grove pølsehorn og videre over i bagels og frokostvafler – og det lyder da ikke helt skidt! Der er pludselig kommet lidt va-va-voom over madpakkerne, og jeg har høstet lutter gode anmeldelser for min indsats.” Bogpassionisten

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Udover ovennævnte finder man opskrifter på sandwichbrød, mælkesnitter, vafler, knækbrød, focacciaboller og meget mere.
Ved alle opskrifter er der tydelig angivet arbejdstid, sværhedsgrad og bagetid. Det, der adskiller denne bog fra andre, er strukturmetoden, som skaber en struktur i brødet, der gør, det hæver flot op og ikke bliver tørt.
Alle opskrifter er illustreret med indbydende fotos af det færdige produkt. Bogen er sammen med de øvrige fra Baagøs hånd et musthave i det glutenfri hjemmebageri.”
Hardulæst, Instagram

“Hvis du har brug for hjælp indenfor det glutenfrie område, kan Karina Baagøs bøger helt sikkert også hjælpe dig positivt” Pia Engdal, Instagram

 

Annoncer