Mord i Mårup

Mord i Mårup

Mord i Mårup

 

64-årige Lisbeth Møldrup er så småt ovenpå igen efter halvandet år på Samsø, der har været præget af mord, fortielse og frygt. Nu har idyllen atter spredt sig omkring hende og Samsø.

Det er december, og julelysene skinner, men igen spoleres idyllen brat. Denne gang involveres hun dog ikke i mord, men bliver selv den jagede.

Samtidig har Benjamin slået sig ned på øen for at komme ud af sit stofmisbrug, men han erfarer snart, at øen er alt andet end fredfyldt.

Og den kære landbetjent, Owe, får hurtigt nok, da hele holdet fra Personfarlig kriminalitet igen invaderer Samsø.

Mord i Mårup er den sidste bog i trilogien om den midaldrende Lisbeth Møldrups kærestesorg og mange genvordigheder, herligt akkompagneret af mord i baggrunden.

Om forfatteren

Lena Jo Hursh (f. 1954) er tidligere buschauffør, socialrådgiver og kropsterapeut. Hun var i flere år udekørende social- og sundhedsassistent i nattevagt på Samsø.

Hun er forfatter til flere børnebøger og har nu færdiggjort Samsø-trilogien, der består af

  • Mord i Pillemark
  • Mord i Ballen Brugs
  • Mord i Mårup
Serien blander hyggekrimien med Samsøs skønne natur og kulturliv på en humoristisk og underholdende måde.

 

Bogen i medierne

“En nem og hurtig læst krimi, hvor det meste fokus er på lokalmiljøet og personerne.på øen. En hyggelig krimi i et roligt tempo.” Lektørudtalelse fra
⭐️⭐️⭐️/5 “Det er en fornøjelse at læse trilogien, som er krimi-light pænt pakket ind i naturbeskrivelser og livet på Samsø set med Lisbeths øjne. Forfatteren træder ind i forskellige personkarakterer, hvilket giver historien liv og kulør. Som læser får man indblik i Lena Jo Hursh forståelse for mennesker, vaner og tankegange.” Gitte Bobak, Goodreads
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “”Mord i Mårup” er en fin afslutning på trilogien, men indbyder også til, at forfatteren, må have mere at byde på i krimigenren. ”Mord i Mårup” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til en realistisk og dramatisk krimi med den rette cocktail af spænding og drama.” Susanne Seidler, Krimiormen 
Annoncer