Mord i Mårup

Mord i Mårup

Mord i Mårup

64-årige Lisbeth Møldrup er så småt ovenpå igen efter halvandet år på Samsø, der har været præget af mord, fortielse og frygt. Nu har idyllen atter spredt sig omkring hende og Samsø.

Det er december, og julelysene skinner, men igen spoleres idyllen brat. Denne gang involveres hun dog ikke i mord, men bliver selv den jagede.

Samtidig har Benjamin slået sig ned på øen for at komme ud af sit stofmisbrug, men han erfarer snart, at øen er alt andet end fredfyldt.

Og den kære landbetjent, Owe, får hurtigt nok, da hele holdet fra Personfarlig kriminalitet igen invaderer Samsø.

Mord i Mårup er den sidste bog i trilogien om den midaldrende Lisbeth Møldrups kærestesorg og mange genvordigheder, herligt akkompagneret af mord i baggrunden.

Om forfatteren

Lena Jo Hursh (f. 1954) er tidligere buschauffør, socialrådgiver og kropsterapeut. Hun var i flere år udekørende social- og sundhedsassistent i nattevagt på Samsø.

Hun er forfatter til flere børnebøger og har nu færdiggjort Samsø-trilogien, der består af

  • Mord i Pillemark
  • Mord i Ballen Brugs
  • Mord i Mårup
Serien blander hyggekrimien med Samsøs skønne natur og kulturliv på en humoristisk og underholdende måde.

 

Bogen i medierne

“En nem og hurtig læst krimi, hvor det meste fokus er på lokalmiljøet og personerne.på øen. En hyggelig krimi i et roligt tempo.” Lektørudtalelse fra
⭐️⭐️⭐️/5 “Det er en fornøjelse at læse trilogien, som er krimi-light pænt pakket ind i naturbeskrivelser og livet på Samsø set med Lisbeths øjne. Forfatteren træder ind i forskellige personkarakterer, hvilket giver historien liv og kulør. Som læser får man indblik i Lena Jo Hursh forståelse for mennesker, vaner og tankegange.” Gitte Bobak, Goodreads
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “”Mord i Mårup” er en fin afslutning på trilogien, men indbyder også til, at forfatteren, må have mere at byde på i krimigenren. ”Mord i Mårup” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til en realistisk og dramatisk krimi med den rette cocktail af spænding og drama.” Susanne Seidler, Krimiormen 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “”Mord i Mårup” er en mild krimi, som når helt op i spænding flere steder i bogen, hvor jeg tit sad på yderkanten af stolen, for man ønsker virkelig at råbe “Pas på, Lisbeth” flere gange, hvor hun bliver for egenrådig. Jeg kan forstå, at dette er sidste bog i serien, hvilket er super ærgerligt, men samtidig forståeligt. Jeg er ærgerlig, da jeg synes, at det har været en rigtig spændende og hyggelig historie, men samtidig er det også okay, at den slutter her, da selve “hovedproblemet” bliver løst.

Jeg har været underholdt både på krimi-genren, men også i forhold til at denne Samsø-serie handler om så meget andet end spænding, blandt andet om familierelationer. 5 store stjerner for slutningen på serien, hvor jeg virkelig kan anbefale at begynde på historien, om Lisbeth og alle hendes kollegaer, familie og venner på Samsø.” Annemettes Eventyr
“Skøn, spændende, anderledes og letlæst krimi, som jeg klart vil anbefale andre at læse 🥳Maria Nyhus, Instagram

KØB BOGEN HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS TALES.DK

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

STREAM HOS E-REOLEN

Annoncer