Stor fremgang i salg af digitale titler

Forlaget Forfatterskabet.dk har i første halvdel af 2019 investeret betydeligt i det digitale salg.

Det gælder såvel produktionen af e-bøger og lydbøger som nye distributionsaftaler med streamingtjenester samt ikke mindst en række marketingkampagner for de mange nye digitale udgivelser.

Det er en langsigtet investering, men allerede nu kan vi til vores store glæde se en markant fremgang i det digitale salg af forlagets efterhånden store katalog.

Markant stigning i salget

Helt konkret har vi registreret et markant hop i salget af vores digitale titler, og fremgangen gælder både det direkte salg og streaming.

Det viser nedenstående figur, der angiver salget målt på enheder (både download og streaming) i henholdvis første og andet kvartal af 2019.

Det samlede salg af ebøger er steget med 175 % fra 1. kvartal 2019 til 2. kvartal 2019.

Salget af lydbøger var beskedent i 1. kvartal 2019, men ikke desto mindre er forlagets salg og streaming af lydbøger næsten 9-doblet i 2. kvartal 2019.

Nye titler og nye salgskanaler

En del af den store fremgang for både lydbøger og ebøger kommer efter indgåelse af nye aftaler med markedets førende streamingtjenester SAXO Premium og Mofibo.

Samtidig blev salget øget via nye titler og forlagets markedsføring.

Det digitale salg udgør fortsat en mindre del af forlagets totale bogsalg, når vi indregner salget af traditionelle trykte bøger, men der er en stor vækst i digitale bøger.

Som forfattere elsker vi selv trykte bøger – og som forlag er vi begyndt at elske digitale bøger også.

Hvis du har lyst til et uforpligtende tilbud, så send os din ide til en bog lige her. 

Annoncer