Succes med sundhed og livsstil

De fleste kender følelsen.

Man vejer for meget, eller for lidt, spiser for meget eller forkert, har ondt i kroppen eller sjælen.

Vi vil så gerne passe på os selv og dem, vi elsker, men alt for ofte strander alle de gode intentioner om forandringer midt i hverdagens hektiske gøremål.

Et særligt fokusområde

Hos Forlaget Forfatterskabet.dk er netop sundhed, kost og livsstil et særligt fokusområde for vores udgivelser.

Vi har allerede udgivet en række bøger i denne genre, og i de kommende måneder udgiver vi yderligere to titler med netop dette fokus.

Den ene bog handler om ansigtsyoga og den anden om diabetes 2, og det bliver flotte udgivelser.

Mens vi venter, kan du læse mere om tre af vores titler inden for genren Livstil, kost og sundhed.

Bogen om faste

Nickolai Damgaard er ekspert i fordøjelse og faste. Han har arbejdet med hundredvis af klienter både private, virksomheder og professionelle atleter.

Gennem sit mangeårige virke med livsstil og motivation har Nickolai oplevet energi som den altafgørende faktor for succes.

I bogen “Gør mindre end du plejer” beretter han om hvordan faste kan give store forandringer og være med til at bekæmpe livsstilssygdomme.

Læs mere om bogen her

Bag uden gluten

Karina Baagø er mor til et barn, der ikke tåler gluten, og lever selv glutenfrit. Siden 2016 har hun afholdt kurser i glutenfri bagning for glutenintolerante, køkkenansatte og andre med ønske om at bage et godt glutenfrit brød. Karina har udviklet Strukturmetoden, som giver et luftigt glutenfrit brød hver gang.

Hun har skrevet “Knæk koden til glutenfrit brød”, der er en af forlagets bedst sælgende titler.

I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for.

Læs mere om bogen her

Et helt liv med sygdom

Birgitte Bentsen er autoriseret psykolog fra Aalborg Universitet. Birgitte har i sit arbejde koncentreret sig om at forstå, hvorledes vi psykisk bliver påvirket af sygdom, og hvilken betydning den psykiske reaktion har for vores hverdag.

En kronisk sygdom er en ubuden gæst, der er trådt ind i dit liv og som er kommet for at blive.

Uanset hvad du gør, kan du ikke få den til at forlade dit liv igen.

Og det kan være svært at acceptere.

Spørgsmålet er, hvordan finder du dig til rette i dit liv sammen med den ubudne gæst?

Med udgangspunkt i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) tager psykolog Birgitte Bentsen dig med på en rejse til et meningsfuldt liv.

Ved hjælp af enkle øvelser bliver du bedre til at acceptere de svære livsudfordringer, der er forbundet med en kronisk sygdom. Du bliver opmærksom på de kritiske tanker og svære følelser og lærer at håndtere dem på en anvendelig måde. Du får rettet dit fokus på det, som du værdsætter og får indstillet dit kompas efter den værdifulde retning.

Læs mere om bogen her

Skal den næste udgivelse være din?

Hos Forlaget Forfatterskabet.dk modtager vi meget gerne manuskripter til vurdering. Måske er din bog den næste udgivelse hos os.

Hvis du har lyst til et uforpligtende tilbud, så send os din ide til en bog lige her. 

Annoncer