Tillykke med barnebarnet

Tillykke med barnebarnet

“At være bedsteforældre er en stor gave, du skal pakke ud for at skabe en sund og udviklende relation til dit barnebarn.”

Børn i dag bliver passet i daginstitutioner samt dagpleje og tilbringer det meste af deres vågne tid væk fra dem, der har størst betydning for det lille barns udvikling, nemlig familien.

Hvis bedsteforældre prioriterer tid sammen med deres børnebørn, kan de gøre en vigtig forskel i en hektisk hverdag, hvor børnefamilierne er udfordret på tid og nærvær.

”Tillykke med barnebarnet” er til dig, der snart skal have eller lige har fået et barnebarn. Det er en lettilgængelig bog om det, der virker. Den gode relation kommer ikke af sig selv, den skal vi arbejde for.

Om forfatteren:

Anette Birk Jørgensen (f. 1964) er både mormor og farmor og har 35 års erfaring som pædagog, inklusionspædagog og Marte Meo terapeut. I bogen deler hun ud af sine erfaringer med at formidle en udviklingsstøttende relation fra en pædagogisk indfaldsvinkel, så bedsteforældre kan skabe en sund og udviklende relation til deres barnebarn.

Bogen i medierne:

Kommer snart

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS BOG&IDE

 

Annoncer