Verden set med nattens øjne

Verden set med nattens øjne

Jeg spiste af den forbudte frugt
Jeg gjorde det,
som en virkelighedsflugt
For kunne ikke finde noget smukt
i mit hjertes blodrøde bugt

Så jeg forsvandt for en stund,
fordi al den smerte gjorde så ondt
Jeg måtte finde mig selv igen,
og det har jeg gjort nu, min ven

Digtsamlingen Verden set med nattens øjne berører forskellige aspekter af min fortid og nutid.

Nattens øjne er mine øjne.

Kom med ind i det skjulte og få et indblik i, hvad jeg har været igennem.


Om forfatteren

Nichlas Sørensen (f. 1998) debuterede med digtsamlingen Bag min facade i 2020. Til daglig læser han HF på Vestegnens VUC og HF i Albertslund og forbereder sig på at blive dansk- og musiklærer.


Bogen i medierne

Omtale i Bogmarkedet.dk

⭐⭐⭐⭐ “Verden set med nattens øjne skal have fire stjerner herfra, fordi det er en digtsamling fuld af både håb og nederlag, fortalt med en fin og stærk stemme inden for genren.” Maria Wendt, Instagram

⭐⭐⭐⭐⭐/5 “… den her bog tog mig med storm, og hvis den næste tager mig endnu mere med storm har du en fan for livet, det har du allerede, mange af de digte i den her bog, kunne jeg nikke genkendelse til, jeg tænkte for hver sætning “jeg forstår dig så godt”, lad være med at sammenligne dig selv med Danmarks største digtere, da jeg ser dig som nutidens stjerneskud af digtere, og nutidens pt største yngste digter, forsæt med den vilde udvikling du er i gang med, du vil nå så langt, du er allerede nået virkeligt lang på bare et år, det er så sindssygt positivt. Tak for dig nikhlas du gør det så godt, forsæt med det, jeg er fan.” Marion Kielskov, Goodreads

⭐⭐⭐ “Nichlas Sørensen er en ung natteravn med melankolisk stemme i sine digte.” Anette Riis, Goodreads

⭐⭐⭐/4 “Verden set med nattens øjne af Nichlas Sørensen er bestemt en bog man kan se tilbage på efter mange år, og nikke genkendende til.
Den handler om corona-tiden og selve isolationen med at skulle være alene med sig selv. Den handler også om at finde motivation, og holde hovedet højt når modgangen kommer. Nichlas Sørensen får både skrevet om de hårde tider og positive sider, så det formår at fremkalde følelser hos læseren.” Malokobooks, Instagram


KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB EBOGEN HER

KØB EBOGEN HOS FORLAGET

KØB EBOGEN HOS SAXO

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG

KØB EBOGEN HOS BOG & IDE

KØB EBOGEN HOS TALES.DK

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

 

Annoncer