Andre perspektiver

Alle sider af menneskelivet har pædagogiske perspektiver.

Der er pædagogik i stort og småt, lige fra mikroprocesser i dig selv og andre til det, der sker i verden.
Andre perspektiver handler om, hvordan man med omsorg for hinanden kan finde støtte og hjælp til livets udfordringer og aktivt søge veje til mere kærlighed, leg og glæde.
Bogens udgangspunkt er Marte Meo, der betyder ved egen kraft. Gennem bogen kan man blive mere bevidst om, hvordan man finder egne og fælles kræfter.
Bogen er til enhver, der søger hjælp og støtte, og til enhver, som gerne vil yde rigtig hjælp til andre.
Andre perspektiver tager udgangspunkt i almindeligt hverdagsliv og henvender sig til enhver, der er pædagogisk interesseret i, hvordan man naturligt påvirker hinanden og hvordan man kan have og få et godt liv, hver især og sammen.

Om forfatteren


Annelis Mortensen er uddannet pædagog og har en mangeårig erfaring fra forskellige institutionstyper. Hun har en efteruddannelse i neuropædagogik/neuropsykologi, en PD i psykologi, og en Marte Meo supervisoruddannelse.

Forfatteren debuterede i 2019 med Din personlige pædagogikbog, der kæder hverdagens daginstitutions-pædagogik og viden, teorier og forskning sammen med Marte Meos udviklingsstøttende elementer.


Bogen i medierne

Artikel på Bogmarkedet.dk

“Med afsæt i Marte Meo-metoden sender pædagogen og “ordfinderen” Annelis Mortensen sine læsere på jagt efter det fælles guld, som opstår, når man ser situationer fra flere perspektiver.” BUPL Børn &  Unge magasinet, side 49, BUPL

“Bogen er fyldt med en masse konkrete hverdagseksempler på forskellige perspektiver og måder at følge hinanden og kommunikere på. Det gør det lettere at forstå de forskellige kategorier af perspektiver. En fin, inspirerende bog for alle, der arbejder med pædagogiske værktøjer.” Suzanne von Seitzberg, Instagram

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Virkelig god bog, gode teknikker, som kan være en hjælpende hånd i dagligdagen og visse situationer, hjælper en til at være mere opmærksom på sig selv og andre. Den kan virkelig anbefales, den får en god fast plads i min bogreol, hvor jeg kan hive den frem igen” Marion Kielskov, Goodreads.

“… til alle der har interesse i selvudvikling og en interesse i bedre at kunne forstå og gøre noget godt i livet for os selv og vores medmennesker. En varm anbefaling fra mig.” Merete Sminge, Instagram

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB EBOGEN HER

KØB EBOGEN HOS FORLAGET

KØB EBOGEN HOS SAXO

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG

KØB EBOGEN HOS BOG & IDE

KØB EBOGEN HOS TALES.DK

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM EBOGEN PÅ MOFIBO

 

 

 

Annoncer

One Comment

  1. Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk

Comments are closed.