Har du tid?

Den forfærdelige ungdom som vi elsker så højt. Den ungdom, der skabes af modige sind og angste hjerter. Det handler om alt det vi tænker på, men ikke tør snakke om. Det handler om ungdommen når den er bedst og når den er værst.

Lærer vi nogensinde at blive rigtige voksne?
Vi skaber vores egen virkelighed, og vi tager den med os ud i verden. Her får tankernes strejf lov at gro, og vi lærer at leve med dets efterdønninger og glæder.
Der skal være plads til latter og gråd, grin og skrål. Der skal være plads til dig og til mig og til alle, der har brug for en håndsudrækning.
Det er bare om at tage imod den.

Om forfatteren

Nanna Heiner Jacobsen (f. 1998) er studerende ved Københavns Universitet, kollegianer på P. Carl Petersens kollegium, søster, datter og veninde.

Har du tid? er forfatterens debut.

Bogen i medierne

⭐⭐⭐⭐⭐ “Med “Har du tid?” har Nanna Heiner Jacobsen skrevet en eftertænksom og reflekterende bog, som man som læser sagtens kan spejle sig i og filosofere lidt over. Hun skriver med en skrøbelighed, en styrke og et nærvær, der holder læseren fanget. Jeg er meget begejstret for Nannas bog, og jeg er imponeret over hendes måde at formulere sig på og komme ud med sit budskab. Derfor giver jeg Nannas debut fem stjerner.” Maria Wendt,  Instagram

“Fra hverdagens dilemmaer, motivation og hovedets skøre tanker til venskaber, kærlighed og familie. Det er en spændende bog, som sætter tanker i gang, og ord på tanker der længe har været i gang. Meget spændende bog, som sætter tankerne igang.”Anne Labich, Instagram

Artikel i Bogmarkedet.dk

“Nanna formår at fremhæve al den forvirring der medfølger i stadiet mellem ung og voksen. Det som gør Nannas bog ekstraordinær er, at hun formår at behandle følelser som de fleste af os har eller haft i vores ungdom. Selv følte jeg at jeg var i ét med Nanna da jeg læste bogen.
Alt i alt en klar anbefaling herfra.Emmys bogreol, Instagram.


KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

 

Annoncer

One Comment

  1. Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk

Comments are closed.