Brikker

Brikker

Signe var til gårdfest i en sart rosa blondekjole med vid nederdel. Hun følte sig smuk, men omklamret af tung varme og gifte par.

Hun både gloede på dem og kiggede væk. Øjnene flakkede, mens hun febrilsk snakkede med endnu et gift par, hendes gode ven Osvald med de skelende grønne øjne og Vivian med stort rødt hår og perlende latter. Hun viftede Vivians cigaretrøg væk og grinede demonstrativt højt over Osvalds morsomheder. Han pegede på flagstangen.

”Der er rift om det flag. Nu har klematissen snoet sig hele vejen op langs stangen og hen til vimplen, der flirter med træet. Gad vide, om grenen bliver jaloux.”

Signe følte sig ramt og dækkede det med en kunstig latter.

Brikker er Ellen Baches uafhængige fortsættelse af debutromanen Mosaik. En sørgmunter, spændende og tankevækkende fortælling om en opgang, hvis skæbner fletter sig ind i hinanden på godt og ondt.

Brikker er en kærlig udlevering af ganske almindelige danskere med hver deres særlige karaktertræk og dramaer. Romanen er et samspil af buddhisme, dating, erotik, lykkelig og ulykkelig kærlighed, selvmordstanker, terapi og selskabelighed garneret med humor.

Om forfatteren

Ellen Bache er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole 1982, spiller violin og begyndte i en alder af 61 at bruge sin kunstneriske åre til at skrive fiktion.

I 2018 udgav hun romanen Mosaik. Hun har i en periode arbejdet som korrekturlæser på dagbladet Politiken og forlagene Munksgaard, Gyldendal og Politiken. Til daglig arbejder hun som aktivitetsmedarbejder på plejecentret Rosenborgcentret og har været buddhist i 30 år.

Bogen i medierne

Artikel i Bogmarkedet

⭐⭐⭐/5 “Man bliver underholdt og samtidig kan man se sig selv i en enkelt eller to sider, fordi de bliver så virkeligegjorte. Vil jeg anbefale denne bog, så absolut!Susanne Wiinberg, Bogglæde

⭐⭐⭐⭐ “Brikker er en kærlig udlevering af ganske almindelige danskere med hver deres særlige karaktertræk og dramaer. Romanen er et samspil af buddhisme, dating, erotik, lykkelig og ulykkelig kærlighed, selvmordstanker, terapi og selskabelighed garneret med humor.” Marisa Søby, Facebook

⭐⭐⭐⭐/5 “Kan man lide at læse historier, der skildrer livet, som det er på godt og ondt, kan jeg absolut anbefale Brikker, der netop formår at portrættere livets både store og små rutschebaneture – fortalt med et glimt af humor.” Charlotte Frobenius, Goodreads

⭐⭐⭐⭐/5 “… en roman, der er velskrevet og scenerne virker enormt troværdige … Dertil er sproget dejligt humoristisk.” Bøger.org

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO 

 

Annoncer

One Comment

  1. Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk

Comments are closed.