Halvguderne

Julen 1971

Kære ansatte
Jeg opfordrer dig til at tage p-piller. Hvis du ikke gør det, så følg den sikre metode. Undgå at have sex med mænd. Jeg ønsker ikke at have kvinder ansat, der skal på barsel. 
God jul 
Kærlig hilsen 
Din chef
Et julekort fra chefen i 1971 satte gang i skrivningen af denne bog. Bogen tager dig med på en rejse tilbage til 1970erne og frem til i dag.

Om bogen

Bogen er en efterfølger til erindringsromanen Den forbandede ø, der fortæller om forfatterens opvækst i en isoleret familie og et afsides øsamfund. Fortællingerne i Halvguderne handler om at arbejde i en verden af skøre chefer, krænkelser og forfatterens søgen efter indre frihed. Undervejs mødte jeg halvguderne, magt og afmagt, styrke, mod og vedholdenhed. Det er min fortælling om at arbejde sig til et bedre liv ved at arbejde med personlig udvikling og arbejde for mental sundhed. Det betaler sig. Vi har kun det ene liv. Vi må passe godt på livet, jorden og hinanden.

Om forfatteren

Bodil Johanne Jørgensen er forfatter, foredragsholder og eventyrer. Hun er en af de mest berejste kvinder i Danmark og har rejst i 116 lande og 16 territorier. Denne bog er forfatterens femte.

Bogen i medierne

… kaleidoskopiske erindringsglimt … til glæde og ikke mindst genklang hos kvindelige læsere.” Lektørudtalelse fra 

Artikel i Bogmarkedet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Denne bog er, for mig, ikke kun en selvbiografi. Den er så meget mere. Bodil Johanne Jørgensen kommer med så mange gode budskaber i Halvguderne, og jeg vil klart anbefale den videre, for den har bidraget til at jeg nu også har fået et andet syn på ting i mit eget liv. Så tak Bodil Johanne Jørgensen, tak for en god læseoplevelse, refleksion og et nyt perspektiv på konflikter, samfundskultur og ‘halvguder’ 5/5 stjerner”  Malokobooks, Instagram

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

Annoncer

One Comment

  1. Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk

Comments are closed.