Den bevidste forælder

Den bevidste forælder

Vi står over for at skulle betragte forældrerollen med et fornyet og opdateret syn. Det er ikke bare et spørgsmål om at få nogle nye værktøjer eller en ny praksis. Det er at vågne op fra vores mindset og etablerede forestilling om: ”Hvad er en mor? Hvad er en far?”

Det sker ikke ved primært at observere, mestre og håndtere vores børn, men ved at observere og håndtere os selv og kigge mere indad. Vores største håb og ønske er at give vores børn al den kærlighed, vi har til dem, og det er ikke altid lige nemt!
At give kærlighed er også at give nærvær, og det sker ved, at vi forbinder os med vores børn. Men for at kunne forbinde os autentisk, er vi nødt til at kunne forbinde os med os selv.
Denne bog er til dig, der ønsker at blive en endnu mere bevidstgjort forælder med en tidssvarende og forstærket bevidsthed i dit forældreskab.

Om forfatteren

Signe Westi Løvland (f. 1975) beskriver sit syn på, hvilke udfordringer, der præger forældre i vor tid, og hvordan vi bedst møder dem.

Hun skriver ud fra professionel og personlig erfaring som mor til fire børn, psykoterapeut MPF, lærer, konsulent og foredragsholder.
Den bevidste forælder handler om at skabe en bedre og tættere forbindelse og kontakt til vores børn, blandt andet ved at blive mere opmærksom og bevidst om vore egne overbevisninger, mønstre og tillærte vaner.


Bogen i medierne

Artikel på Bogmarkedet.dk

Omtale i Samvirke-magasinet (side 6)

Artikel i Sjællandske Nyheder

Podcast med Annabellalyt til hele udsendelsen her

 ”Bogen er anbefalelsesværdig til forældre med børn i alle aldre”. Anmeldelse bragt i Tidsskrift for Psykoterapi nr. 2 2022 Læs anmeldelsen her: Boganmeldelse Signe Westi Løvland 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Tak for en skøn bog. Man kan mærke der ligger en person bag med god erfaring. Gode ting at tage fat i og motiverer til forandring. Startende med sig selv.” Janni, Mofibo


KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

STREAM HOS EREOLEN

 

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

STREAM HOS EREOLEN

 

Annoncer