En weekend fyldt med ord


Det har været en weekend fyldt med ord.

En sviptur til Møn blev kombineret med hele tre nye skrivetalenter i vores flok. Solen måtte vige til fordel for en plads foran computeren.

Der var på forhånd sat tid af til at kickstarte skriveprocessen for en forfatter, som skulle i gang med den svære toer. Som ikke blev lettere af, at genren er en helt anden end første bog.

Her er vores opgave at samle eksisterende materiale, blogindlæg, noter, udklip og alskens andet godt til en bog. Og rådgive i hvordan den proces gøres mest effektiv. Og når det hele er samlet og klar, skal vi hjælpe med udgivelsen via vores forlag.

Talent nummer to havde behov for akut hjælp. Så vi fandt en tid i kalenderen – og om få timer, gør vi klar til at rådgive via Skype efter at have læst ideoplægget.

Talent nummer tre var (også) noget ganske særligt. En bog, hvor den allerførste arbejdstime indeholdt både grin og tårer. Emnet er dybt, alvorligt og vigtigt. Og kan være med til at gøre verden til et bedre sted.  Den opgave forpligter. Også for os.

Men vores ansvar er det samme, som hvis det havde været et digt, en  fantasyfortælling eller en hårdkogt thriller: nemlig at stille vores erfaring til rådighed – og være med til at guide de kommende udgivelser sikkert i mål.

Vi vil så gerne være de forfattere, vi selv ville have mødt for 20 år siden. Som kunne have taget os i hånden og hjulpet os videre.

Nu klarede vi det selv. Men det var ikke uden skrammer. Og fejltagelser.

Dem behøver du ikke gøre os efter 🙂

Så tag vores hånd – og lad os hjælpe dine ord på rette vej.

Vi sidder klar.

Med hele vores erfaring og mere end 200 lektioner som guider dig hele vejen fra ide til færdig bog.

Læs mere på www.forfatterskabet.dk/skriveskolen

 

Annoncer