Føle mig om

Pludselig kan han sanse følelser, og hun har kunnet det altid. Så dukker en Sanser mere op. Et trekløver i kærlighed og had.

Samme by, samme alder, samme frustrationer samme glæder, samme gymnasium.
Og ellers er alting forskelligt.
Tilfældige hændelser udvikler sig helt logisk som konsekvens af sig selv, giver anelser om en usynlig bagvedliggende bevidst plan.
Uvisheden sender to af Sanserne ud på en global undersøgelse for at finde ud af ’Hvordan’ og ’Hvorfor’, og den tredje Sanser modarbejder dem i det skjulte.
At kunne sanse egne og andres følelser er fantastisk for kærlighed og elskov.
Hvad nu hvis?
Hvad så?
Og Hvorfor?

Om forfatteren

Palle Tonning debuterer her med Føle mig om, der er første bind i Om-serien. Trilogien er en tur ind i menneskers storslåethed, sindets kroge & krinkelkroge og viljen til altid at finde en ny vej.

Fra forfatter Palle Tonning om bogen:

Hvad drejer ’Føle mig om’ om

Gennem naive storslåede følelsers mikroskop skriver jeg om de op-, ned-, ny- & udbrud der udfolder sig om os. Et blik ind i et åbent land, hvor ingen stier er trådt og ingen veje asfalteret. Eksisterende teorier om mennesket, om økonomien, om naturen, om vores måde at leve på forklarer ikke længere, alt det som sker, og kan ikke bruges til at håndtere den fremtid, der buldrende kommer os i møde. Og hvad er mennesket egentlig for en størrelse? ’Føle mig om’ er én historie om os selv, hvor følelser er forstørret og forstyrret på vej i den virkelighed, som bliver mere & mere uforudsigelig.

Vores sprog har kan give forstyrrende spejlbilleder og skabe blinde veje i den tankelabyrint, som danner rammen om vores opfattelse af verden. Enkelte ord kan skabe en forestillingsverden.

’Men’ er et af dem. Et ’men’ fortæller os, at der er et før og et efter. Et ’men’ har ingen repræsentation i vores levede virkelige liv, dér er der altid kun fortsættelser og samtidighed. Et levet ’men’ er i virkeligheden et ’og’.

’Føle mig om’ har fokus på de levede ’og’.

Og i forbindelse med juletiden … Bare en følelse af, at juleevangeliet ville blive oplevet anderledes, hvis disse sætninger havde et ’men’ i stedet for et ’og’.

  • Og det skete i de dage …
  • Og med ét var der sammen med englen en himmelsk hærskare …
  • Og da englene havde forladt dem og var vendt tilbage til himlen …

Bogen i medierne

Artikel i Bogmarkedet

“På visse områder minder romanen meget om Bjarne Reuters Zappa. Begge romaner har et virkelig dumt svin som omdrejningspunkt og gør meget ud af at illustrere hvorfor det er gået så galt. Om de andre Sansere får reddet Christian fra sig selv – eller ej – vil jeg dog ikke afsløre.

Romanen har altså både en god bærende idé og masser af intriger i den lille venne- og fjendekreds.” Rasmus, Himmelskibet.dk

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

Annoncer

One Comment

  1. Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk

Comments are closed.