Hun Falder

Sidsel, født Blegvad, gift Orthmann, møder sit livs Karsten på universitetet.  

Hun tror, at hun snor ham om sin lillefinger med sin dristige seksualitet, som hun gavmildt deler ud af over en bred kam. Men en hvid villa, to børn og et markant statusspring senere, er hun viklet ind i et spind, hun ikke forstår.

Karsten er forelsket, men ikke i Sidsel, og Sidsels tilværelse styrter sammen. I sin nye overkommelige treværelseslejlighed beslutter hun at kæmpe sig tilbage til Karsten i den hvide villa. Med alle våben, og det vil især sige det bedste våben hun har. Stadigt mere desperat.

Romanen undersøger, hvad kærlighed er, når den hverken er ny eller nem. Den forholder sig til de flydende magtforhold mellem kønnene og til, hvad man stiller op med den grundlæggende utryghed i tilværelsen.

Om forfatteren

H. K. Møller er journalist og kommunikationsrådgiver og har arbejdet med branding, presse, kampagne og politik hele sit voksne liv.
H.K. Møller har skrevet to bøger til virksomheder. Hun Falder er hendes første roman.

Fra forfatter Helle Katrine Møller om “Hun Falder”

Hun har hvid villa i Virum, masser af sex – og panik!

Sådan kan man opsummere tema og handling i min nye roman, ’Hun Falder’. Den udkommer 23. november 2020 på Forlaget Forfatterskabet.dk

Drama og afmagt
Romanen handler om en af de mange kvinder, der først føler sig rigtigt meningsfuld og set, når hun bliver set af en mand. Af mænd. Om hvordan det skaber alt for meget afmagt og drama i hendes liv, da sulten efter blikket tager overhånd.

Romanen forholder sig til de flydende magtforhold mellem kønnene og til, hvad man stiller op med den grundlæggende utryghed i tilværelsen. På en både højkomisk og eftertænksom facon.

Romanen er på nogle måder en alternativt vinkel på den metoo-bølge, der har skyllet ind over Danmark i efteråret. Er kvinder udelukkende ofre? Eller kan vi være svære at greje? Ikke mindst for os selv?

Sidsel og Karsten, skilsmissen og statusfaldet
Hovedpersonen, juristen Sidsel Blegvad, bliver forladt af sin mand, bankmanden Karsten Orthmann, som hun tror, hun elsker, men som hun måske i virkeligheden mest elsker for den status, han kommer med. Sidsels bedste kort i kærlighedsspillet har altid været sex, og hun sætter alt ind på at vinde sin Karsten tilbage i en lind strøm af mere eller mindre vellykkede forførelsesforsøg.

På overfladen er Hun Falder en historie om skilsmisse, statusfald og kampen for at vinde sig selv tilbage. Mellem linjerne stiller romanen spørgsmål ved gamle normer om både parforhold, kontrol af kvinder og sex.

Forfatter Niels Roed skriver om ‘Hun falder’
“Det er en fremragende roman. Den giver et omfattende indblik i en kvindes krop og sjæl fyldt med mange psykologiske iagttagelser. Sexscenerne er dejligt forførende, og slutningen kom totalt bag på mig.”

Lydbogen er indtalt af Silje Shearman Poulsen.

Bogen i medierne

Artikel i Sjællandske medier sn.dk

⭐⭐⭐⭐⭐ “Det er en fremragende roman. Den giver et omfattende indblik i en kvindes krop og sjæl, fyldt med mange psykologiske iagttagelser.” Niels R, Saxo

⭐⭐⭐⭐ “Dejlig læseoplevelse, lidt af en pageturner, levende sprog med humor og ironisk distance. Og et tankevækkende plot, der først for alvor falder på plads på sidste side. Knaldgodt gået, Katrine!” Mette Ziegler, Saxo

Artikel i Bogmarkedet.dk

⭐⭐⭐⭐/5 “Jeg må indrømme at slutningen kom bag på mig, hvilket sjældent sker med en roman! Den har sit helt eget specielle tvist med sex, hævn, kærlighed og ønsket om høj status.” Sofies bogblog, Instagram

⭐⭐⭐⭐/5  “En bog med meget på linjerne og ikke mindst mellem dem. Tankevækkende, gribende og velskrevet,” Bogglæde, Instagram

“Befriende politisk ukorrekt roman om en kvindes liv efter en skilsmisse. Og afslutningen! Den er fuldstændig uventet! Romanen fortjener mere opmærksomhed end den har fået, der er helt sikkert læsere til den. Anbefaling er hermed givet.” Bogblogger.dk

⭐⭐⭐⭐/5 “Jeg sidder ofte og griner højt af alle de virkeligt ekstreme måder, som Sidsel vælger at udsætte ikke bare sig selv, men også andre for, i kampen om at vinde sin elskede Karsten tilbage. Endnu en typisk kvindeting for langt de fleste af os kvinder tager dirty metoder i brug, langt flere end vi måske vil indrømme. Men det handler vel i bund og grund om jalousi og/eller misundelse.

Sex er bestemt ikke noget Sidsel sparer på, og bruger det både som hævn, opsparing og tilfredsstillelse.

Og når man er på hævntogt, hvad er så bedre end at gå hjem med et arvestykke som tilhører Karsten. Et arvestykke fra hans mor, som både har stor værdi, både økonomisk og personligt. Og hvis Karsten finder ud af det er hos Sidsel, kommer han så tilbage, også hvis han finder ud af hvordan det er havnet hos Sidsel…” Bettina Christiansen

KØB DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

 

KØB E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS BOOKMATE

STREAM HOS MOFIBO

 

KØB LYDBOGEN HER

KØB LYDBOGEN HOS FORLAGET

KØB LYDBOGEN HOS SAXO

KØB LYDBOGEN HOS PLUSBOG

KØB LYDBOGEN HOS BOG & IDE

KØB LYDBOGEN HOS TALES.DK

KØB LYDBOGEN HOS WILLIAM DAM

Annoncer

One Comment

  1. Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk

Comments are closed.